Побара совет од „девојки“, јас не сум девојка да не се разбереме погрешно, но во врска со твојот слободно ќе го наречам проблем вака ќе ти кажам. Пред некоја година бев во врска (скоро 5 годишна) како минуваше време така и сексот се намалуваше, јас сум личност кај која таа потреба или задоволство е некако поприсутно, но од секојдневен секс преминавме на неделен па и најлошото на месечен, разговарав бидејки ми беше глупо да раскинам за тоа но речиси ништо не се подобри, по извесно време раскинавме и од други причини, сегашната врска ми е засега со супер секс така да кога го прочитав твојот пост си го поставив прашањето зошто тогаш кога видов дека едноставно сексот го нема во врската не сум ставил крај на таа врска него ете сум се мачил самиот, крај на крај сексот е резултат на возбуденост, привлечност, страст....па ако го нема него очигледно дека и овие елементи ги нема, а врска без вакви елементи мислам дека никому не му е потребна и од полза. Така да размисли си добро
Јас повеќе пати сум пробувала да се самозадоволувам и нема никаков резултат на некое убаво чуство Некој совет?
Затоа што мм изгледа рутински само ја обавува работата без страст, оган и желба. И затоа што не доживуваш оргазам со него
ај ке ве молам за мислење зосто кога се самозадоволувам секогас кога ке ми е оноа најубаво јас однемам сила за понатаму и си ги соберам нозете т.е стегнам ги и после се цуствувам некако глупаво инаку не сум искусна на оваа тема за тоа сакам да знам?
Ве молам без осуди нова сум на форумов. Омажена сум 5 години но се омажив бегајки од маките во фамилијата. На полетокот ме привлекуваше секс со мажот ми сега ми е поубаво кога се самозадоволувам. Едноставно го избегнувам сексот со мм едвај 5 пати месечно имаме. Ве молам без критики и напади кој е нормално да ги дадете дајте совет што да правам ,го сакам мажот ми и имаме дете.
E dobro de nisto strasno samo gledaj ukluci go i nego vo tvoite uzivanja za da ne te citame posle vo kriza vo brakot. A dokolku nego mu se dovolni tie 5 pati mesecno prodolzi si sama