Моментално дека немам "мушка снага" почнав често да мастурбирам. Мојот соло сексуален живот (ако можам така да го наречам) се промени од кога си купив пријателче кое секогаш ми е при рака кога имам кризни моменти. Мислам дека тоа ми беа најкорисно потрошени пари. И што е најбитно ме нема одбиено колку пати и да сакам
Тајна е, ако ја откријам многу мажи ќе останат без работа Спојлер Шетни по секс шоповите има многу пријатни луѓе кои ќе ти објаснат се' што сакаш да знаеш
Сакав да прашам..Во брак сум е сега мм се самозадоволува кога сум отсутна кога не сум дома и некогаш нешто ке најдам или било што је сватам Дека е од него Дека се самозадоволувал ке го прашам а тој негира и право се чути..а за секс понекогаш и по целом месец немаме..не знам навистина што се случува..
Па и дечко ми го дрка па не се потресувам, секој човек се самозадоволува не знам што е толку потресително па уште и да крие од тебе.. Во врска со сексот треба вие тоа отворено да си разговарате. Али да очекуваш од некој да не прави нешто такво не е нормално.
spored mene najdobro bi bilo namesto direkno samozadovoluvanje toa da go probas indirekno..Toa da go pravi rakata od tvojot partner pri vasiot ljuboven cin,,Vo momentot koga ke ti dojde i ti vo toj moment odnemas sila vo sekoj slucaj toj ke ja ima i ke te izvadi od taa situacija i ke te dovede do svrsen cin...do situacijata kade ke masturbiras..ako toa se sluci nekolku pati samo so negovata raka,posle nekolku pati vrz negovata i tvojata,, a mozebi i vo nekoja seks poza primer legnati na bok ti go primas otpozadi a odnapred go stimuliras klitorisot i masturbiras fakticki so penisot vo tebe i rakata tvoja na tvojata vagina/klitoris,,od seto toa ke naviknes i bez seto toa samostojno da masturbiras odnosno ke je osetis granicata do koja prethodno zastanuvase i krajnata granica do kade trebalo da stignes za da go osetis toa vistinskoto nareceno masturbiranje so direkno samozadovoluvanje....probaj nisto od toa nema da ti preci..