Не прашав како да му забранам.. Само ме интересираше дали на вам ви е во ред доколку партнерот гледа порнич.. Ме интересираа други мислења. Сигурно кога тој ќе се самозадоволува нема да седнам до него и да го гледам.. Фала на одговорот инаку
Еве што си пишала...Дали му дозволувате....А дали ни смета е веќе друго прашање. Неможеш некому да дозволиш или забраниш да го прави тоа. Самозадоволувањето е интимна работа, па тој може и да не ти каже дали го прави, кога го прави и како го прави. Се' додека го прави сам, другото мене ми е небитно
Секако дека е во ред,едноставно е потреба,и без разлика колку и пати да имате односи во денот или неделата,знај дека кај нас машките е многу(понекогаш) по убаво да се самозадоволуваме,него ли да имаме секс.Така да мора на некој начин да се задоволат тие потреби,а порнич гледање е само за плус додатно правење фантазија за стигнување на степен до свршување,така да биди спокојна нема ништо лошо,сепак е природна работа.
незнам што се крева олку паника околу ова, и некои другарки некогаш ми имат спомнато дека ги фатиле сопрузите како се самозадоволуват и слично, јас сум долги години во брак, се случувало сопругот да замине надвор до земјата па страста понекогаш сме ја одржувале токму на тој начин
А зашто да не го гледаш може и ќе предизвика возбуда кај тебе самозадоволувајќи се.Пробај и ти во негово присуство може веднаш да заборави на порничот
Зошто не можам да доживеам оргазам при самозадоволување со прсти внатре? Клиторичен да, вагинален не.
Normalno e toa ako toa te vozbuduva tebe. Eve mene me vozbuduva na pr. nekogas pred partnerkata da pravam samozadovoluvanje, a gledam deka I nejze toa e vozbuduva. I posle se znae...