Девојки да ве прашам дали после мастурбација ве има болено стомакот, кај јајниците? Досега ми се немаше случено, па се загрижив
Едно прашање до “зафатените” мажи што многу ме интересира. Колу често се самозадоволувате и како тоа влијае врз вашиот сексуален живот?
Исто како 'зафатените' жени... ваљда.. Дркам, ко ќе ми се дрка.. Не влијае никако на мојот сескуален живот, пошто самозадоволувањето е скроз интимна и 'практична' потреба.
Абе добро.. види и ја го правам истото не викам не. И по мене нема никакво влијание затоа ме интересираше од мушка перспектива. Ко шо вика @ЕденЧлен и кај мене влијае позитивно. Едит: дали ако сте незадоволни од сексот почесто го праите тоа или нема врска?
Задоволен сум,но едното со другото неможе да се спореди.Самозадоволувањето ми ги појачува потребите за секс,и ми дава издржливост во сексот.
Секој ден. Се случува некогаш и по два пати да дркам и пак имам желба за секс. Дркањето не ми влијае во ниедна перспектива негативно на желбата за секс.
Јас деновиве имам некако зголемена желба за мастурбирање (иако имам односи со дечко ми) , ама до сега во принцип не сум мастурбирала нешто премногу често. Е сеа проблемот е што некако тапа ми е само со прсти... Би си купила вибратор, ама сеуште живеам со моите, а мајка ми насекаде "чепка" и нема да ми биде баш пријатно ако ми го најде... Ама ако случајно се решам да купам, вие што имате од каде имате купено? Гледав Валијант дека имаат достава до дома, некако и срам ми е во продавница да купам... И ме интересира како одржувате хигиена на него? Само со вода го миете или .. Зошто јас за инфекции сум махер, од све фаќам...
Од Валијант имам купено, ама можеш и од али експрес да нарачаш, поефтини се таму. Хигиена: Вода и сапун.
јас коа бев дете немаше батерии..шала на страна, нели ке се намокри ма тоа место каде што се ставаат беатериите или тоа за струја(знам дека сум бруки ама да прашам
Секако не уклучвам вибрации, не ми прават разлика. И да се расипи, исто ми се фаќа. Ама пак, и ќе пазиш каблето и местото кај што влегува во алатот, да не го шлакаш со вода.. Не ни има потреба таму да миеш, пошто е одоздола.
Е што вибратор ти е тоа без вибрации да не вклучам..море на најјако коа ке го пуштам..вауууууууууууууу..само да си купам прво
Абе знајш како вибрира? Ко мобилен на вибрации. Шо к*р разлика ќе ти напрај то? Не оди напред - назад сам. Ионака сензацијата е од то напред-назад, ова тресењето само ќе те 'отрпни'. Исто ко со миксер ко ќе матиш, па ќе ти 'отрпни' раката.