Ани не ми е јасно како после толку долга врска ти чувствуваш срам од дечко ти? Ани редактирам за да те прашам да не си лав во подзнак? Онака ме интересираше
не бе сеси не сум лав(незнам по што заклучи така-а баш ме интересира)Шкорпија сум во подзнак!(грд знак ) еве што ми пишува..... http://www.femina.mk/%D1%85%D0%BE%D1%80 ... k-skorpija
Мераци Нема шанси да си го скратам тоа задоволство,убаво ми е и со дечко ми не викам не,ама не гледам причина зошто да не мастурбирам Оргазмот е најубав мерак за без пари така да девојки уживајте и во никој случај не си ускратувајте да го доживувате почесто...башка и здраво е
Да, се олабавуваш од стрес. Оргазам и кивање, најмногу ослободуваат од стрес и насобрана негативна енергија
Нормално дека е здраво, ќе се ослободиш од стрес и напнатост кога дечкото не е во близина да те "погали". И шкорпија не е грд знак, ви се молам И Аннни како што ја послуша Сеси за другите работи, послушај и за пипкањето пред дечко ти. Е дури тогаш светот ќе ти биде пред нозе
па се разбира за добар секс треба да си слободна да уживаш да го сакаш своето тело да не се срамиш за ништо само така ќе се постигне врвот
Анннни здраво е , не мора пример да трчаш ако имаш вишок килограми , партија две редовно и гајле немаш Се што ти кажаа точно е , а не знам дали само на мене ми е така ама после врвот си заспивам како бебе Не се зафркавам за ова
И јас редовно мастурбирам, и досега не сум имала, проблем кога е во прашанје самозадоволувањето можам да свршам, по неколку пати во текот на денот. Само ме интересира дали кога мастурбирате пенетрирате, со прстите внатре или само го стимулирате, киторисот? Една другарка ми, има казувано дека кога мастурбира одвреме навреме пенетрира со 1-2 прста и вика дека дозивува уште поголем оргазам јас лично не сум, пробала затоа што имам долги нокти па ми е страв да не се повредам. Ме интересира, какво е вашето искуство во тој поглед.
и јас редовно маструбирам ама само со стимулација доживувам најубав оргазам имам пробано и со прсти ама не ми беше баш толку убаво
Кога си имам потреба си се задоволувам сама, само клиторично, вагинално многу ретко. И пред мм си мастурбирам понекогаш, а тоа многу го пали особено ако се презадоволам, со неколку кратни свршувања едно по друго...
Дечки ми се допаѓа темата па да нема со кој да си позбориш за ова јас пред година признав на пријателките, а го правам лелеее од векови, можеби од 1рво одделение, оште пред да сум била свесна за билошто ама не ми е срам што тоа е мн убаво... Инаку да ве прашам, јас на пр само кога се задоволувам добивам оргазам, а додека сум со машко не (или барем така мислам) кога тој ме допира долу добивам, а ова другото не баш само болно, а потоа кога ќе сум сама ке се сетам само на сцената и си мастурирам со мерак
Па јас си го правам по потреба или кога ке се сетам горе долу по 2-3 пати во неделата, обичноа пред да заспијам, а свршувам истотака околу 2-3 пати, но обично првиот пат е најубавко. А начинот ми е малку специфичен, незнам другите како го прават, но јас легнувам на стомах и со двата показалци го масирама клитерусот, прво бавно па забрзувам, а во меѓувреме мислам на секс сцени од мое искуство или од некој филм
И мене слично ми се случуваше.. Има повеќе причини поради кои е можно: - леташ со паметот на друго место - премногу мислиш на тоа дали ќе свршиш и со самото тоа се оптеретуваш психички за време на односот ( запамти, се доаѓа од главата) - скоро си изгубила невиност? ( чим те боли ) експериментирај повеќе, менувајте пози, прави го она кое највеќе те пали и опушти сеее и уживај И да не бидам офф- топик, да си се задоволувам и најубаво ми е колку пати... зависи колку ќе ми текне, ама сигурно 4-5 пати неделно.. обично си пуштам порнич, и си го стимулирам клиторисчето и.... знаете више натака
најубаво чуство мислам дека нема поубаво од тоа. Се самозадоволувам од многу мала. Особено имам потреба пред да добијам. морам да се пофалам минатиот месес имац 5 оргазми едно по друго такво нешто ми се нема случено пред тоа, си се восхитував сама на себе
еднаш во живот само ми се случи да свршам осум пати во еден ден, и до ден денес тоа не ми е реално. Напалена девојка што да правам хахаха. Језда после петтиот пат беше само како пријатно чуство на крај него оргазам, ама мислам дека спиев ко бебе после хахаха
многу нормална појава но ретки се тие кои надвор од форумов го признаваат тоа еве на пример јас иако сум мажена и имам можност за секс кога и да посакам сепак и јас се самозадоволувам и да како што кажаа некои од форумџикиве најубаво ми е кога мастурбирам пред мажето мое после тоа имаме лудо и незаборавно обострано задоволство
Се согласувам со тебе,мажите уживаат кога ја гледаат својата партнерка како се самозадоволува.И јас се самозадоволувам и е пред свршеникот сум пробала, и ептен е добро
да понекогаш и јас се замозадоволувам така потоа и сексот е подобар а најмногу уживам кога мажулето ме задоволува со триење на клиторисот и потоа продолжуваме со секс