Според Евангелието идејата за 'пеколот' чиј концепт е, дали знаеш? Hint - Христијански и католички јок. Исто, дали знаеш дека п.н.е. пеколот не е пресликан со голем казан полн врела вода и оган? Туку не е претставен никако, не постои. Тоа е идеја која е добиена отпосле за да се казнуваат "лошите" вештери т.н. отпадници на системот и секако ракоблудничките како тебе. Шала. Значи, библијата ја пишувале скуп свештеници. Додека цивилизациите пред нас ни ги оставиле Божјите заповеди во аманет за полесно да бидеме контролирани. Зошто религијата е систем. Системот е религија. Верата такоџе.
Може да веруваш и во инвазија на гигантски бубачки ако сакаш, ама колку повеќе си религиски индоктриниран толку пореална ќе станува...во твојата глава.
Јас понекогаш и два пати се самозадоволувам. Еднаш сабајле еднаш навечер. Убо ми е ме релаксира, мисли, мускули итн. Ко бев помал по 5 пати, после че ми омодреше ко модар домат.
Srcka mislam na tie sho go davaat teloto na povekje mazhi, opkruzena sum so takvi licnosti, mislam mnogu znam od malo mesto sum, a vprocem tie i imwat najmnogu srekja, denska da si dobar ne se isplati pozz
Па пред муабетов за религија, еден суштински разговор што се водеше, немој молим те. Сите теми во Секс се за никаде.
Заприметив, Или ке се најдат напалени дечки што не можат ни минутка да издржат па дркаат на пишаното Или пак ке се појават монахини шо со рака не си ја допреле демек, оти грев било...
То е заради културата што ја имаме. Срамота е жени да имаат секс, а мажи мора да имаат секс. Што всушност е глупост.
Ne samo brojkata, primer devojce, dalecna drugarka eden den sednueme zaedno, prvo nes so mi kazue, "Najubavo bilo, da se vozis u najskapa kola, i da te nosi vo luksuzen restoran".. Kolku grdo mi padna, pocna da se fali so gluposti, denta ispadnala so eden, vecerta bila u hotel..Sekakvi ima sepak ne e ubavo toa spored mene. KOGA VEKJE spomna nekoj mazhi, ja se izvinuvam ako se prepooznava nekoj, ali kolku e grdo ozenet maz, imase eden mi pisyvase plus ceka bebe, da sme odele na banja ne znam sto, odma go bloknav..Svasta ima, ne znam so tolku nagon nagon, i jas nekogas sakam site sakame, amaa postoi nesto da se vozdrzime..I samo si kazav mislenje so mislam deka povekjeto bi razmislile taka, sto veruvame i gi cenime vrednostite, bidete mi pozdraveni <3
NE e vo red kako sto napomenav pogore, ohh nekna zapoznav tip so prvo nesto so mi kaza bese...PRVO MORA DA IMAME ODNOSI, Za da sme bile u veza alooo... strasno, stvarno, pa dur ne najdam covek so vredi ne go pravam toa, ama mislammdeka e mnogu tesko , eve 19 godini ke napravam tesko mi e seuste, pred toa imav slucka so manijak eden, ama toa e druga tema, ne znam stvarno, sto da kazam vekje, razocarana summ od mnogu nesta, amaa se ke bide ubavoo veruvamm❤ii da vi go cestitam praznikot na site sto si go slavitee
Девојче од 19 години е. Мислам.. мајка можиш да и бидиш и вака прашуваш ко да е чудно шо на 19 немале one night stand?
моеш да најдеш. ако имаш доволно кеш. ако немаш сори нот сори. може само дома од љубов да се со тебе. швалерка жими таквата од љубов ќе е...