34, си бара бе што да му правам. Ако не после цел ден мрда у фармерки дур сум на работа. А и штета е morning wood да помине така без ништо. Плус до сега не се пожалил. Btw јас верувам во поговорката: If you dont use it you will lose it. Тоа ти е ко и секој мускул во телото си бара тренинг редовен, циркулација на крв добра исхрана и тн. Ако не го вежбаш мозокот со читање ќе затупиш ако не мрднеш да прошеташ ќе ти се укочат нозете од седење. Само мое мислење..
Хахаха точени ми се свиѓа Јас колку што знам не се троши ни машкиот ни женскиот полов орган. Види ако го мааш на суво со среќа може и ќе си го наточиш.
Сите го прават тоа. Но не признаваат. Овде бидејки е анонимно ќе признае некој, но реалност уште кај нас е табу тема. И срамно. Меструбирањето во светот не е ништо срамно
Се согласувам со Коле. Има и девојки што не те разбираат. Као зашто дркаш јас не ли сум ти доволна. Неможат да сватат дека не е до нив а и реално не секоја цура е секогаш расположена за секс, дркање или whatever. И не сите би се нафатиле ако не се in the mood за секс само да те олесни во моментот.
Добро утро на сите ....освен на тие што се печени за во пеколот што практикуваат секс и самозадоволување .... Библијата кажува едно, психолозите друго за здравствените нарушувања што настануваат кај човекот (маж/жена) доколку се работи за долг период на апстиненција од секс. Отсекогаш било библија vs наука. Овие безгрешниве како залутале на ваква тема
Безгрешни Дали воопшто постојат тие ? Како и да е секс макар и сам со себе не е голема работа освен ако го немаш.
Неколку страни наназад свртев на темава па прочитав дека самозадоволувањето значи дека со време имаш резервирана карта за пеколот.
Od ovaa gledna tocna jas vo sebe imam bezbrojni demoni, gjavoli, chudovishta, monstrumi, i drugi raznorazni pekolni stvorovi zosto ne samo sto se zadovoluvam lichno i privatno tuku i na kamera se uklucuvam da masturbiram so drugi licnosti.....
Да да исто и секс пред брак Кога би се плашеле од пеколот.. најмал проблем би бил сексот. Што да кажат животниве сите ќе одат у пеколот. Или тоа само за нас е резервирано?