Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Самозадоволување

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 29 ноември 2009.

1. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    ммм да се слагам.....прекрасно е.....:))))

2. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Чувството е единствено,мислам дека се ослободувам максимално од стресот! а тоа дека е табу тема мислам дека не е вистина! тука нема ништо срамно,напротив се е природна ствар и колку повеќе се допираш толку подобро си го запознаваш телото и учиш што те возбудува и што ти годи!

3. BloodyDude

BloodyDude Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ја мислам дека женската мастурбација е ..."табу„ тема, бидејќи сте припадници на понежниот пол.

4. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    |( |( |(

Јас не мислам дека е таму тема. Барем за мене не е де. Отворено си разговарам за тоа и со другарки и со дечко. Брееее понежнио пол сме биле.

5. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34

не верувам да има некој или некоја што не пробал маструбација па тоа е нормална работа нема ништо скриено таму

6. taj4i.18

taj4i.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Па да ти кажам постојат девојки кои велат дека никогаш не би го пробале тоа е сега дали навистина го мислат тоа или не сакат да ја кажат вистината незнам

7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сите што не пробале кога и да е ќе пробат! Па тоа е најнормална работа за нас девојките ;)

8. magi.megi

magi.megi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Не пробалее???? Нема шанси! Може не им се свиѓа да мастурбираат ама нема некој што не пробал!

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не пробалее???? Нема шанси! Може не им се свиѓа да мастурбираат ама нема некој што не пробал![/quote]

Јас па мислам дека и нема такви на кои не им се свиѓа.Повеќето се фолираат демек којзнае што е мастурбирањето.Неам зборено со некој на оваа тема но јас не моажам ни ден без да се самозадоволам.Едноставно уживам во тоа и тоа не е нешто лошо или срамно.

10. magi.megi

magi.megi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Јас па мислам дека и нема такви на кои не им се свиѓа.Повеќето се фолираат демек којзнае што е мастурбирањето.Неам зборено со некој на оваа тема но јас не моажам ни ден без да се самозадоволам.Едноставно уживам во тоа и тоа не е нешто лошо или срамно.[/quote]

Истото го мислам и јас ама се е можно, во секое правило има исклучок :P

11. taj4i.18

taj4i.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Но мора да се согласиме дека доколлку постои некој кој не пробал, тој/таа не знае што пропушта :P затоа што тоа е најдоброто нешто што самата можеш да го направиш за себе :D

На Moni-bomboni му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    666
    Мене ми се многу изретардирани типки што кога ќе си прашаш прават фаца на гадење и викаат дека им било гад, во стил: -Аааау, бљак, гадно ми е да се допирам таму долу.

Добро, не ми е јасно, фригидни се или што?

А да, имам приметено дека откако ќе свршам, по 2 минути влегува некој во соба.

Марфи мен, ај љав ју!

На Beatriche19 и Balint им се допаѓа ова.
  13. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    А кога бутаат кур во оста не им е гадно ? Ма фолиранки тие најмногу се драпаат, него така се прават јас имав другарка која исто така ми глумеше демек она нема шанси тоа да го прави, а се драпаше секој ден залмие што неможам да ви опишам ситуации, ке се зачудите која е тоа перверзија и каде се ја имам лично видено како мастурбира, со свои очи. Но несакам да се препознае паке рече ете јавно ја омаловажувам, што воопшто не ми е целта, туку поентата ми беше господ да те чува баш од тие таквите чесни особи.

На Beatriche19 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Едноставно се сомневам дека некој некогаш ќе ме задоволи подобро од самата себе :D Ама надежта не ми умира!

На Balint му/ѝ се допаѓа ова.
  15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.425
    Допаѓања:
    91.517
    Е Бог да чува сте бре. Ако вие правите нешто не значи дека сите истото го прават. Не сум фригидна , но не го сакам тоа. Убаво ми е со момак, сакам некој да ме запали и задоволи. Не се гадам од тоа да се пипнам таму, сум пробала, но не ми е убаво. Не е ништо страшно ако не се самозадоволуваш , прифатете има луѓе што не глумат и тука пишуваат вистина.

На creshicka и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  16. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Многумина го прават тоа или барем еднаш се обиделе ама невкусно е на некого да му зборуваш за мастурбирање или во јавност да споделуваш ко што прават некои то ти е исто како искуства да споделуваш од голема и мала нужда

На marija305 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    марамче ако не ти е убаво да се пипаш таму кажи, ќе најдеме некој на кој што ќе му е убаво да те пипа....таму :rofl: :P

На Stefanmfo и marama им се допаѓа ова.
  18. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    а да прашам какво е тоа самозадоволување со перница ? :) сакам да пробам :)
    инаку се самозадоволувам често со прсти се допирам на клиторисот...вагинално сум пробала ама не ми е толку убаво.. :)

19. NEA

NEA Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    530
    Секој со свое мислење на темава, но смешно ми беше што прочитав нешто од типот на НЕ МИ Е УБАВО КОГА СЕ ДОПИРАМ ТАУ ДОЛУ. Совет за девојката: се уште не си го познаваш своето тело доволно, допирај се малку почесто и поинаку, погледни неколку филмчиња, и се ке ти стане јасно. После тоа ќе се самозадоволуваш скоро секој ден и ќе се чудиш зашто не си го правела тоа до сега.

Поздрав

20. Bubble17

Bubble17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Јас сум пробала ама безуспешно... Незнам :/ :(