Супер лесно, забавно филмче. Интересна приказна зачинета со многу хумор. Спојлер Џенифер Анистон е прекрасна, а омилен лик ми беше лудиот братучед на Дени Го имате гледано и како ви се допадна? http://www.youtube.com/watch?v=Jz5Ubqhru7g
Само продолжи со тоа ( Just go with it ) 2011 Само што го симнав филмот до вечер сигурно ќе го изгледам
Само продолжи со тоа ( Just go with it ) 2011 Го гледав пред некој ден и ми се допадна..интересна романтична комедија иако мислам дека можеле да го направат посмешен, Адам Сендлер има многу посмешни комедии од овој.. но сепак не е лош Иначе многу ми беа смешни децата, особено женското...како одглуми, срцка
Мене ич не ми се допадна. Очекував толку многу за на крај да изгубам време гледајќи го. Глупава приказна што мене ич не ме фасцинираше. Отидено премногуууу надвор од нормала, оние типични романтични комедии.
Преубав филм. Џенифер е многу убава, посебно во моментот кога доаѓа спицкана во кафулето. Го гледав додека бев на одмор, времето го искористив одлично. Во ни еден момент не зажалив што го гледам. Малечката со тој акцентот кога зборуваше ме пресмеа, а и типкава не ме остави рамнодушна -
Го имам гледано и многу ми се допадна, иако на крај очекував да биде со плавушата наместо со Џенифер Анистон.
Симпатичен филм за ваков жанр.Нема што многу да му ја мислиш, а и интересен е. Туку јас имам предлог да се смени преводот на филмот, не мора секогаш да е буквално нели, плус преводов некако нема врска со дејството многу, многу
Јас многу многу не сум голем фан на Џенифер ама во филмов беше исклучок стварно ми се допадна , а инаку Адам си е Адам така е. Како и да е филмот е пресмешен посебно децата на Џенифер
Интересен филм со добар хумор и одлично глумење на Адам Сенделер... Сега чекам да испадне неговиот нов филм Jack and Jill
Многу интересен филм и многу смеење Не знам дали знаете.. но за жал.. Спојлер прогласен е за најлош филм во 2011 :/
Добро филмче за опуштање, онака мозокот на пасење да си го пуштиш додека трае. Воопшто не е досаден, се изнасмеав додека го гледав.
уф прекрасен филм,од почетокот кога почнав да го гледам си велев овој е досаден филм но потоа ми стана интересен и со мерак се изнасмеав