Го гледав и јас конечно преска, со кино снимка. Ја прочитав книгата летово и искрено со нетрпение чекав да излезе филмот, и тотално се разочарав. Mногу натрупани настани, ништо не беше како што треба.Kнигата е далеку подобра од филмот, сите настани се толку убаво опишани. Единствено ме изненади делот со борбата помеѓу Каленови и Волтурите, тоа го немаше во книгата.
се ок ама она во парт 1 кај шо останва трудна ми е баш... па детето е вампир па ќе почнат со крв да ја хранат...хмм...според мене мн катастрофа...
Го гледав вчера последниот дел и навистина ми се допадна што не очекував до толку пред 3 години ги читав и книгите ама филмовите ми беа некако безвезни. Овој дел некако ептен ми се допадна
овој филм ми е животот преѕбави беа сите делови пораснав со него и толку ми е жал што тоа беше крајот а последниот дел навистина ќе ве воодушеви јас се утепав од плачење и има доста изненадувања во последниов дел јас ви оставам на вам да се воодушевите-ова доаѓа од најголемиот твајлајт манијак хах
Знам дека е рано, ама излезе ли убава снимка од новиов дел ? Не планирав да го гледам пошо претходните делови не ми оставија некој добар впечаток, ама прочитав многу позитивни критики, па ај викам да му дадам шанса.
Откако го гледав првиот филм незнам што ме натера да го гледам вториот, па третиот...Обично кога ќе загледам филм во делови, сакам да ги изгледам сите, да ми се комплетира приказната, ама овој стварно нема никаков квалитет. Приказнава ми е некако празна, за глумата не би да коментирам, главнава глумица посебно е очајна. Само третиот дел може некако да пројде, има дејствие, има што да се гледа. А овој претпоследниов...чиста катастрофа! Најглуп од сите. Цело време као некоја напнатост, ќутење, неизвесност, и чекаш нешто да се случи, а на крај ништо не се случува Сигурно ќе го гледам и последниов дел кога ќе излезе на добра снимка, зашто дефинитивно за ваков филм не би се нервирала со кино снимка!
Го немам гледано 2 дел и последниот.. на компјутер неможам да ги гледам и чекам на телевизија ама слабо..
За филмов имав многу негативно мислење. Вампири , фантазија си викам предосаден филм Случајно на сител кога го даваа првиот дел го изгледав и мноооогу ми се засвиѓа Па затоа другиот ден си ги симнав и другите 2 дела-new moon i eclipse и уште појше ме заинтересира .Ама последниве два дела убедливо најубави Патинсон преееееекрасен
gledam ima nekou sto sakaat da gi spustat preku torrent site dela od Twilight Saga so najobar kvalitet eve vi link od blog tamu gi imate site podredeno po ret http://growtogetherwithtwilight.blogspot.com/ Best movie ever!