Филмов го обожавам. Сите делови ми се изгледани по незнам колку пати и никогаш нема да ми се здосади.
И јас така го најдов Но сепак го симнав од интернет на компјутер со чиста снимка и така го гледав Последниов дел е прекрасен
Го сакам филмов.Ги имам изгледано трите дела по неколку пати а четвртиот го чекам со добра снимка.Читав на интернет дека ќе излезе во март некаде така да едвај чекам
Мислиш петтиот дел, т.е. последниот? 1 Twilight (200 2 The Twilight Saga: New Moon (2009) 3 The Twilight Saga: Eclipse (2010) 4 The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 (2011) 5.The Twilight Saga: Breaking Dawn part 2 (2012) Во секој случај, еве ти торенти за последните два дела. Т.е. еден дел, поделен во два филмови. http://thepiratebay.se/torrent/7508877 http://thepiratebay.se/torrent/8141070
Најубавиииот филм...дефинитивно врв над врвовите многу го сакам глумците ми се закон..а Edward <3333333333333333333 ПРЕКРАСЕН Е НЕМАМ ЗБОРОВИ....ГО ОБОЖАВАМ
Ги имам изгледано сите делови, не е нешто посебно но може да помине. Од сите делови првиот дел ми е најубав, а другите се надополнување на веке познатата приказна. Книгата повеќе ми се допадна од филмот. Очекував повеќе. А за глумците...можеле да направат подобар избор почнувајќи од Едвард.
Го имам гледано првиот дел и половина од вториот,неможев да го догледам,пукнав од досада. Значи тематиката на сагата е интересна,ама како приказната е преточена и изглумена е прав ужас. Прво овие вампирите блескаа,меки и ранливи,в од вампирско нема кај нив,а главниот глумец ми е безврска и не гледам никаква убавина кај него. Кај неговата љубов,главната глумица, нема никаков фацијален израз,заглавени и се мускулите на лицето во една безживотна форма. А пак тој врколакот,Тејлор шо го глуми,таква дебилна и антипатична фаца досега немам сретнато. Сума сумарум,јас сум дел од тие луѓе што велат дека секоја љубовна приказна е подобра од таа на Самрак(still a better love story than Twilight ) И откога испаднаа сите делови јас уште се чудам од каде таа популарност,луѓето се задоволуваат со просечност,ама ајде се е до вкусот
Филмот е нешто изврсно..Јас ставрно несакам филмови каде што има фантазија но овај филм остави белег во мене.А глумецот Тејлор Лаутхер-Џејкоб е преубав едноставно да се зањубиш во него сите делови ми се преубави но последниот дел премногу уабв.Но ако сакаш да го сватиш фимот треба да ги гледаш сите делови по ред.Иначе да има мали преомени во филмот ,бидејќи во романот малце е поинаку о тоа не го прави филмот погрд..!
Што ви пречи толку Едвард баш е убав глумецот мене ми е многу убав и не се толку лоши актерите(на фаца).
во сабота на алфа во 19ч и 10 мин ќе го има мислам вториот дел оној кога едвард ќе ја напушта бела едвај чекам да го гледам филмот