Може ли некој да ми каже дали користи апликација за нотификации во разни бои да свети и дали трошои батерија тоа побрзо? Always on Display, паметно е да се користи или не? Споделете мислења
Здраво. Сакам да прашам. Како да направам, да не можат да ми се јавуваат приватни(непознати броеви).?? Имам а13 телефон..
Zdravo, sto mislite koj samsung e podobar a34 ili a33, sega a33 e na dosta poniska cena, pa me interesira dali vredi da se zeme ili sepak noviot a34, ako moze nekoj da spodeli iskustvo?
Тој што нуди повеќе за цената т.е соодносот цена-добивка, ама тоа е реткост кај Самсунг. Кој и да го одбереш е добар. Новиот е нов на пазарот и треба да се покаже во најдобро светло.
Релативно е нов, малкумина го имаат. Реално е добар вака според рецензии, ама за таа цена ако додадеш уште 1000-2 ќе земеш Xiaomi Redmi Note 12 кој е исто така нов на пазарот но со малку повеќе придобивки, една од нив е АМОЛЕД екранот.
Имам Самсунг S23 и сликите постојано ми излегуваат жолтеникави. Како да наместам сетингс да ми излегуваат убави сликите?