Можеш ли да го кажеш рецептот како го направи инаку прекрасно е Инаку јас најчесто правам накити после со баба ке ја чекам да си дојди од гости па да правеме украс. Спојлер Инаку сега ме мрзе да барам на интернет за видеото
Јас си изработив држач за обетки и држач за алки...Не се толклу убави но служат.Кога ќе имам време ќе ставам слики,но ми треба помош дадете некоја идеа за некој убав украс за во соба...Да не биде тежок за подготовка и без многу материјали нешто брзо и едноставноо..
Земав две како плочи подолги и пошироки, тие се тие две како потпора (горната плоча е со цветчињата,паралелно со неа иста таква плоча има доле) и тие две од страна се помали и пократки,додуша иста голема плоча е ама ја исековме на пола.Огледалото ми е купено, а цвеќенцата ги цртав со маркер
Јас сама си ги направив перничињата, сама си ја украсив вазната за цвеќиња и многу украси сама си имам направено, и многу си ги бендисувам
Jaс повеќе ја сфатив темава за домаќински и хаус-мајсторски работи, а не за правење на накит, козметика, шминкање, па можам да се пофалам дека знам од такви да наместам цефка под мијалник во кујна, знам да наместам откачено казанче, да сменам од тие старите бушони за струја кога ќе избие некој и така за некои вакви ситни работи успевам да се снајдам сама без да мора да викнам мајстор. Инаку од декоративни елементи во домот имам сама направено полици за книги во соба.
Во тек е првиот роденден на синко и сакам да му направам слатка маса. Пробал ли некој сам да направи? Мислев да најсам темплејти и по нив. Ама ми текна дека треба со лепак да ги лепам па да не му стане нешто на јадењето, сепак се дечиња? Ајде идеи,совети, да си олесниме, зошо некако доста скапи ми изгледаат