И јас го користам Asso Derm, 110 ден. го купив од аптека, вчера почнав да го користам па ќе видам какви разултати ќе има Исто, го користев Dove, а сега Asso Derm
Јас го имам овој сапун на Dove, го користам секој ден наутро и навечер и навистина сум задоволна, не ми ја суши кожата како сите останати кои сум ги користела, а и плус лицето ми има убав сјај
^Jaс не сум задоволна од производите на Орифлем ги имам користено скоро сите работи за чистење ама немаше резултати.Сепак ти можеш да си пробаш можда ќе ти помогне, секоја кожа е различна..Позз и кажи дали има резултати
Јас го користам скоро месец дена и прилично сум задоволна од неговата употреба. Сега си порачав ново и едвај чекам да ми стигне. Инаку сапунот е за мрсна/комбинирана кожа, а ако имаш сува може и да не ти одговара.
^ Мене од сапуни, Dove ми се на прво место. Ја хидратираат кожата, ја прават мека. Пред неколку недели почнав да го користам Dove shea butter. Имам само позитивни коментари. Има преубав мирис кој се задржува.
Јас едно време го користев Dove зелениот има убав мирис многу ми помогна.. Веќе не користам ништо за лицето ама изгледа ќе треба да си купам повторно
Јас користам од овој глицеринскиот сапун зелен е и гелот против акни од фитофарм и можам да кажам дека за месец дена ми се исчисти лицето иначе имам комбинирана кожа
Oвај не е за лице, за тело е, ама мислам дека тука беше местото за прашањето. Во каталогот го видов овај новиот црн сапун од Авон, ме заинтересира Дали некој го има користено, да кажи искуство Интересно изгледа. http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite ... rNr=201215 Спојлер 219 денари, 200 мл
Мислам дека ова е првиот (или можеби вториот) каталог во којшто го има сапунов, па не знам дали и ако некој го има нарачано, му има стасано. Како и да е, еве една статија за сапунот и маската за лице од колекцијава на Шминкерица клик И јас сакам да го порачам сапунов, всушност сакам целата колекција затоа што навистина интересно изгледа, па ако го земеш чекам критики