Jaс последен пат го земав од Vero,а инаку го има несекаде барем јас сум го гледала во сите маркети,а и по некои парфимерии
Јас го користам антибактерискиот сапун од докторс, демек и против акни е ама не сум премногу задоволна затоа што ми ја суши кожата а акните си стојат така да ќе треба да го менувам набрзо ..
Јас сакав да земам од Dove ама немаше,па го зедов овој.Многу убаво мириса ама сеуште не сум пробала. Ова со сапуниве е 2 пати во денот нели?
Имам мрсна т-зона.Сум користела секакви гелови за лице,пилинзи,сапуни како што се Dove,Бекутан но како најефикасен ми се покажа Асоо.Лицето не ми е повеќе толку мрсно.
Денес бев во ДМ да го земав DOVE go fresh со зелен чај и краставица, слушнав дека бил добар но го немаше па земав сапунче од Нивес исто со зелен чај и краставица еве го Го користел некој? Добар е?
Конкретно овој го немам користено, но имам користено други сапуни од Нивеа и јас не сум задоволна. Мене многу ми ја сушат кожата, после ја чувствувам премногу затегната Јас Dove не би ги менувала за Nivea во никој случај. Nivea ќе останат само сапуни за раце
Моментално не користам никаков, а порано користев сапунче од Dove, оној за пилинг, а исто така имам користено и Бекутан.
Асо дерм сапунот, го има во Зегин? И Крејзи прашуваше, па ако го најде нека ми кажи кај да го барам во Прилеп Тинекс нема? Тедико? Било каде ?
Ооо фала за експресниот одговор, да си го упатам одма јас брат ми Јас иначе го барам зашто го пофаливте дека е добар за миење коса Денес си зедов Dove shea butter и сега да поминат неколку миења па да споредам со оној со краставица
Па мене ми е добар за косава,ептен мека и сјајна ја прави, само не знам дали е од сапунот или од нешто друго, ама многу ме чеша косава.
Моментално користам Dove од краставица.Некако многу ми ја суши кожата и ми се перута кај носот и на челото.