55 денари секаде кај што сум го сретнала Зедов и Асо дерм, и резултат-излупено лице Премногу суво и безживотно ми го направи за само два дена миење, и го баталив, татко ми гледам се мие нозе со него Давот е незаменлив, што за лице, што за тело
Користам Бекутан сапун во моментов и сум задоволна.Кожата ми е прилично мека,а бидејќи имам сува т-зона,сега таа е нормална. А инаку,ако не е Бекутан,најчесто е Dove,било кој за проблематична т-зона.
има некој искуство од еуцерин сапунот за лице? мененекако ми се нафрлува често со брунки па сакав да го пробам
Сум слушнала дека сапуните од Becutan се добри за акните и го користам,не дека многу мии помага,но не е толку лош.
Ова беше спас за моето лице имам многу сува кожа ми се лупи и како лишаи ми се прават. Само не го користам секој ден,секој втор можеби,пошто ипак е сапун ама дефинитивно ми помогна.
Јас го користам поише од месец, добар е сапунот не предизвикува никакви несакани реакции на кожата но мое мислење е дека не вреди за тие пари пошто мене ми е ист како сапуните на Dove, а цената му е колку два такви плус кисур. 157 денари е.
Добар е сапунот али ништо посебно, освен името , јас го користев али не ми е нешто кој знае што, според мене еуцерин и асо дерм ми се поагресивни сапуни премногу го сушат лицето, поубави ми се дав и сапунот од козјо млеко
Јас користам едно беби-сапунче (мислам дека беше од алкалоид ) , погодно е за мрсно лице и сум мн. задоволна
А го видовте ли ова? http://divasoap.blogspot.com/ http://www.facebook.com/DivaSoap Сакам да пробам, ќе прашам како се продаваат! Прекрасни се, а и домашни, македонски. Скоро сите се со козјо млеко, а има и со ши и какао путер.
Прв пат ги гледам, ама некако ми се чудни пишуваат бадемово масло а сапунот син . Некако вештачки ми се, полни со бои.
Ја прочитав страницата ‘Секој сапун не е сапун‘. Боите се пигменти,а јас знам дека пигментите се наоѓат во шминката (сенки за очи,нпр), што значи дека не се штетни. А освен тоа, шминката ја носиш цел ден, а сапунот го испираш за една минута од лицето и телото. Бадемовото масло ионака нема боја (т.е како и другите масла е,освен маслиновото,кое е зелено), па зошто не би бил сапунот син. Мене ми се допаѓаат, а пишав порака на ФБ стпаницата, чинат 150 ден. Се наоѓаат во Скопје, може испорака лично. Јас ќе пробам, па ќе ги споделам впечатоците. Ми рекоа дека на созревање има некој за осетилва кожа, без мириси и бои, тој кога ќе созрее, ќе резервирам еден за маж ми. А освен тоа, многумина се респродадени,има само некои од блогот, а и некои нови, што треба да се појават на страницата и блогот.
Изгледа сум единствента незадоволна од Дав со шеа путер. Ми ја сушеше кожата, а имам комбинирана, буквално после секое миење имав суви делови на челото и околу брадата, хорор ми беше кожата. Сега се префрлив на Дав со краставица и разликата е огромна. Посвежо и хидратирано лице кое не го чувствувам како да ми се распаѓа после миење. Краставица ftw.