Moдо, што велиш да ти дадем како тестер еден сапун за кој мислам дека нема да ти ја суши кожата. Сапунот кој сакам да пробаш е врз база на маслиново, кокосово, рицинусово и палмино масло, со многоооооо ши путер и свеж сок од моркови. Имам искуство со другите со сува кожа, така да знам што ти е проблемот. Јас, инаку изработувам природни сапуни веќе подолго време и мислам дека подобар сапун нема да најдеш тука. Не сакам да го оставам линкот до моите сајтови и страници, но ако си заинтересирана, пишувај на private
феминки конечно го купив сапунот од l'occitane со шеа путер. Сапунот содржи вода, сода, шеа путер 7% , кокосово масло, рузмарин и глицерин. Јас имам сува кожа и од сите сапуни што ги имам користено од никој не бев задоволна. Го користам веке 1месец секој ден, и никогаш нема да користам друг сапун, лицето ми стана мека и чиста од првиот ден. Сапунот е малку скап 990ден
имам користено сапун од козјо млеко али не бев задоволна лицето ми беше суво и црвено цело време. али другарками го користит веке 2години и таа е задоволна. мисла дека го зема во веро центар кај што продават чаеви. и имам негде прочитано дека сапунот од козјо млеко помага против појава на брчки.
Го пробав козјиот сапун со мед и сум презадоволна имам масна Т зона и баш ми ја прави матирана како што сакам и акните што ги имав повеќе ги нема а и црнките ги има во помал број . Позитивно сум изненадена и ке продолжам да го користам
Sapunite na dove mi se preubavi, go koristam so godini, megutoa pred izvesen period eden dermatolog mi kaza deka ne bilo ubavo liceto so sapun da go mijam, mi vika nikako sapun, a ne mi kaza zosto nitu jas ja prasav zasto vo momentot se zbuniv i se isplasiv a i nekako neprijatno mi stana zasto otkako znam za sebe sapunce si koristam retko so nekoj gel, ali sega pocnav so gelce da go mijam liceto, inace nemam problem so liceto dermatologot slucajno go zapoznav i si pomuabetivme
Dove ,a i bebeskite sapuni na Bekutan se mnolgu ubavi (ama me nervira toa sto mnolgu vreme trae plaknjeneto ,tesko se ostranuva ) :T
Za mrsno lice,nekoj sapun da preporacate?.Odsabajle koga ke stanam delot kaj nosot i T zonata mi se mrsni.
За мрсна кожа ти го препорачувам гел сапунот од La roche posay effaclar duo го има во зегин во гтц , јас сум презадоволна од него
Незнам да ти кажам , јас од Грција го змав за 10 евра (на попуст) ама 400 мл е и ми траеше скоро година
користам сапун од маслиново масло, ми кажаја дека помага за акните но мене не ми помага изгледа не е за акни ( напротив ми се направија многу малечки на челото и носот) дали некој го користи овој сапун и дали е задоволен?
Помагаат сапуниве од Doctors и Eucerin за мрсна кожа, често ми се појавуваат акни и црнки? Ве молам за искуство
Го мијам лицето со овој и презадоволна сум! Со едно миење ми ја вади пудрата и поминувам уште еднаш после за секој случај и ми го прави лицето многу меко.