Затоа барам споредба со Хедера вита. Нивниот степен на сушење е најголем од сите сапуни до сега што сум ги користела. И не е сапун си е сапун. Секој е различен. Исто како да кажеш пудра си е пудра.
Мене Хедера Вита вооошто не ми ја суши кожата, супер ми е. Го користам тој за масна и проблематична кожа и ептен сум задоволна. Ептен има кремаста, млечна формула и покрупни гранули одоздоле што ми се супер за груб пилинг. Пак ќе го купам, ми се погоди. Во споредба со козјиот, Дав, Докторс, Асо, Мерима, најмалку ми ја суши кожата и има најубав состав. На кого како.
Сапунот Хедера Вита само во ДМ ли го има? Сум ги пробала сите што ги наброја подолу ама ептен ми ја сушат кожата, ја осеќам дури како да „распукува“ ако се насмеам, посебно од Дав . Средувам со крема ама пак, шубе ми е.
Најдобар сапун ми е дефинитивно Estee Lauder ! Трае долго време , прави многу пена а лицето го чисти феноменално . После измивањето чувството е прекрасно ,веднаш има резултати и за акните ! Дефинитивно вреди
Да, има некои покрупни гранули, ама не делуваат грубо на кожата, во смисол - не боли на притисок и не иритира. Спојлер
Дали ги имате користено домашните сапуни од козјо млеко што се продаваат во манастирите? Има два вида и двата се од козјо млеко ама другите состојки се различни.
Од дав си земете Ја корисев еден бел со сино нешто нез од што беше ама не ми беше убав После си земав еден зелен од краставица ми го прави лицето мн мазнооо како на бебче газето што му е
Go zedov sapunot i navistina e dobar liceto mnogy mi e mazno ke vidam natamu kako ke mi deluva na liceto