Да јас го имам користено одличен е поготово за многу мрсна кожа. За комбинирана не го препорачувам многу ја суши кожата
Дали некоја го има користено еден од овие сапуни што е на сликава, од козјо млеко од дм за акни и црнки. Имам премногу црнки и акни на грбот. Пробано со еуцерин сапун не помага.Ако имате нешто ефикасно за ваков проблем споделете.
Го има ли користено некоја сапунот на себа мед. Сакам да го земам конкретно најмногу за акни и црнки на грбот и рамениците. Ако е добар да го земам а скапичок е 300 денари? Ве молам за искуства.
Јас го купив претходната недела и одма почнав да го користам имам нормална кожа со акни на челото и брадата. Кога се измив лицето го чувствував малку затегнато на образите и убаво мириса но по неколку саати забележав дека челото почна да ми се мрси повеќе и имам ниви акни. Може не е од сапунот затоа останува и оваа недела да го користам.Ќе му дадам шанса. @Kjara15 незнам какво лице имаш ти и може кај тебе поинаку ќе делува.Со среќа
Kaj moze da se kupi sapunov? lGo ima vo tinex? Kakva krema stavas za da ja reguliras hidratacijata na kozata?
Овој сапун не ми ја суши кожата, а можам да кажам дека и е единствен од сите што ги имам користено. Инаку ја користам кремата од Алверде од дива роза, ја има во ДМ 150 денари
Deneska bev i ja zemav nokjnata krema na alverde od diva roza se nadevam ne zgresiv. Ti ovaa ja imas?
Јас користам Dove сапун за лице и супер ми е.. Многу е подобро да почне да се користи пред да ви се појават акни..
Src za kolku vreme ti go iscisti liceto mozes da mi kazesh? Zatoa shto i ja pocnav skoro da go upotrebuvam na liceto i me pece..
Да прашам користи ли некој глицерински сапун од бор рачно правен,за лице?оти јас само за тело го користам инаку е наменет за осетлива кожа