Треба да има повеќе видови глицерински сапуни во ДМ, а ги имам видено и тие два на сликата. Исто така провери и во аптеките, сигурно има некаков. За лице добар ти е зелениот (бар така ми кажале).
За лице одамна не сум користела сапун ама мислам дека нема и да се навратам на нив, тоа на факултет уште кога бев со Еуцерин се миев и ок беше, тогаш сеуште ги немаше овие гелови и пени, можеби е имало ама не така актуелни како сега.
Imam probano dosta sapuni ama site samo mi go presushuvaa liceto i ne ja vadea shminkata celosno.Pred nekoe vreme go zemav od DM sapunot na Sante,t.e ova e sapun bez sapuni, predobar e.Nema potreba so nisto prethodno da se otstranuva shminkata.
И јас користам глицерински сапун ама зелен оти има и золт и сум многу задоволна немам појќе појава на акни.
Имаше еден предобар сапун во ДМ, нивна марка беше, како плаво пакување и екстра голем беше. Преубаво мирисаше, исто така, некако чисто. Одамна не можам во МК да го најдам и многу се нервирам. Во картонско пакување беше. Сега во некои ДМ можам да најдам нешто слично, ама пакувањето не е исто - не е картонско, помал е сапунот, грозно мириса и е поевтин од претходно. Дали некој знае да ми помогне што се случило со тој сапун, дали веќе не го донасаат?