Општи прашања Девојки ве молам кажете ми некоја страница за слегнување на филмови.Ви благодарам однапред.
Општи прашања zamunda.net piratebay.se isohunt.com За онлајн гледање можеш да гледаш на kinoteka.mk ili filmovizija.com
Најчесто симнувам преку axxo бидејќи сите снимки им се со висок квалитет, но единствена замерка е што ги немааат најновите филмови. Па, втора опција ми е isohunt.
пробајте на www.movie25.com има најнови филмови некогаш не се баш најдобра снимка али после малку време се ок.
^ Еве јас проверив, и мене не ми отвора ништо. Не знам, може до серверите е проблемот. Или до мене и тебе
освен за симнување има ли некој кој гледа онлајн со превод освен на филмовизија-не ми пушта таму нешто е проблем со јавата ??? дај кажете сајт за гледање филмови???
Здраво девојки симнав филм (The.Great.Gatsby) , но за да го отворам бара пасворд, дали знаете како можам да го најдам тој пасворд или некој друг начин на кој ќе можам да го отворам?
Сакам да го гледам My First Wedding (2006) но никаде го нема на The pirate bay има само еден торент ама од некој друг филм е може некој да ми каже од каде можам да го симнам