Јас го имав на стариот лаптоп и одлично функционираше. На новиов ми кажува дека мора да симнам одреден VPN кој се плаќа и без тоа ниту еден филм не ми пушта. Ти се случило нешто слично и на тебе, или?
Само оди back и пробај наново да отвориш. Тоа е за во странство каде е забрането бесплатно гледање филмови и казниво со закон, па тоа VPN што го бара е да ја прикрие локацијата. За Македонија не е потребно. Значи само игнорирај го.
Првите две сезони од серијата Монтевидено, видимо се! ги изгледав онлајн, но од третата сезона само првите 4 епизоди ги има на интернет и неможам да ги најдам останатите. Каде да ги барам или спуштам?
Го има, баш го гледав и вториот дел after we collided пред некое време. Напиши на гугл after sa prevodom, и ќе ти излезат полно страни каде може да го гледаш.
Зошто онлајн сајтови кога можете да користите https://www.stremio.com. Сличен е на Popcorntime, ама е побрз и со поголеми број на извори на торенти.(add-они) Нема потреба од никакви VPN-a.
Дали некој знае линк од Врба да го симнам ама и двете верзии. Една верзија вчера ја симнав и ја гледав ама незнам која беше, машка или женска, веројатно женската беше...сакам да ја најдам и машката
Не сум знаела, прв пат слушам. Ја имам гледано само женската верзија, а и неколку пати на тв ја имаше. Ќе прочепкам, ако ја најдам другава верзија ќе пуштам линк.
Знаете ли некој сајт на кој ги има сите турски серии што се досега емитувани?Може да се на македонски и српски, само да не е на турски и да не е сајтот Со Превод бидејќи не ми ги дава некои епизоди а и не се отвара.