Мене не ми се сигурни торентите од isohunt.com. Цело време некои фалични ми се симнуваат, де пасворди ми бара, де снимката е ужасна! До сега само од zamunda. net ми се погодиле сите, ама за некои филмови треба да се чека подолго.
Симнувам torrentz.eu преку торент, а може и без торент, директен доунлоад. Кога неможам да најдам некој филм најчесто на zamunda.com барам
Кога ќе го симнеш филмот, не некои има плус бугарски превод, а некои не. Но,ти ќе го зачуваш само филмот и си ставаш нов превод. Нема вметнати преводи.
Девојки од каде да го симнам Диктатор филмот? Оваа година е излезен. Секаде каде што симнав, ми бараше пасворд, нерви скинав
Бугарски е, ама ти не мораш да го симнеш. Само пази на дел од филмовите има бугарска синхронизација, јас неколку пати сум се зезнала така. Обично пишува ако има, ама не мора да значи.
Најчесто од kickasstorrents.com симнувам. Понекогаш и од the piratebay.com ама само кога неможам да го најдам на kickasstorrnets.com. А за преводи си имам BS Player и само автоматски ми дава преводи кои што ги има за тој филм на нет и си бираш кој превод го сакаш.
дали некој знае страница за симнување на видеа од youtube? не само звук туку и видео да има. ако некој знае нека пиши во коментар или во п.м.
ww.youtube.com/watch?v=Yu9V3Phfsf8 послем www. укуцуваш pwn ww.pwnyoutube.com/watch?v=Yu9V3Phfsf8 ти се отвара една страна и се ти е објаснето како да симнес итн
Јас симнувам од zamunda.net но почесто ги симнувам со бугарска синхронизација..можи некој да ми кажи како можам да знам дали е со англиска или бугарска синхронизација? оти по 2-3 пати далнодирам еден ист филм сакам со англиска
Јас најмногу ги користам isohunt.com кој досга ме нема разочарано; и kat.php и оваа страна е ептен добра само треба да пазите малку оти има и сихронизирани филмови, а и има филмови кои имаат ''вграден''(ако можи така да кажам т.е. преводо си е автоматски во снимката и неможеш да го избришеш).
http://torrentbutler.eu - ја дознав пред некое време од пријател.. ми се чини нема што нема на странава, се си е подредено и многу ме бендисува што има и High Definition (ако сакате да си го пуштите филмот на голем телевизор-уживанција) и Standard.
Најчесто од замунда, но во последно време филмовите кои ги симнувам се со вграден превод или синхронизација. И сега, сакам да го симнам 1 и 2 дел од American pie, па ако може некој да ми даде торент ?