Само направете screenshoot па потоа исечете ја сликата на друг програм,со ефектот. Се надевам ме разбравте,ако не слободно прашајте во лп.
Сакам да прашам. Оние во Пик манки што неможам да ги користам треба да си направам профил за да можам да ги користам или со плаќање е некако????
Некоја од вас да ми предложи. може и во ЛП некоја програмка за да си ја спуштам на ПЦ и да правам колажи по дома ?!!
не можам никако да си направам слика некоа на фотошоп , отварав мн сајтови што вие сте ги предложиле и се зачленував доколку требало ама ништо не можам да чистам или нешто такво. а гледам мн од вас велат дека се добри и дека средувале фотографии на нив а јас никако не можам уф како се нервирам. сакам и јас да пробам до сега само ми давало у некоа рамка да ги ставам тоа не сакам .
Откако го прекинаа picnik,спуштив една програма-PhotoScape..али не е како picnik,таа ми беше она нај нај добра .. а оваа океј е,засега
blinge.com picatk.com picmonkey.com pizap.com faceinhole.com taaz.com imikimi.com imagechef.com photoinstrument.com photoscape.com photoeditor.com pycture.com itn
И странава е всушност еден вид средување на фотографии. Можете да се нашминкате со секој можен детал кој сте заборавиле да го ставите на лицето додека сте се сликале. (вештачки трепки, кармин, сенка, туш итн) Ми се допаѓа што ако ја ставиш шминката што ти одговара ќе испадне многу фино! Епа девојки, кликнете на страната и ќе се уверите. http://www.taaz.com/
порано picmonkey преубаваа страна за фотографии но незнам зошто така направија со некои опции ,инаку сега засега немам некоја посебна страна на сајт што би ми оставила таков впечаток