На место тоа - ќе го пишува вашето презиме? Убаво е и оригинално, ако можат да ви го направат, супер е
Да нашето презиме....мислам дека тоа го немам видено досега во мкд...ептен сум возбуденааааааа. И пратено ми е веќе ќе го добијам за 2 недели
Ова е нашата торта. Искрено само на слика само што си ја видов. Во таа гужва на свадбата, па и затемнети светла кога ја носат и ништо не видов од неа. Па што е и потрагично, само едно залче пробав а сите ја пофалија дека била многу вкусна
^ Ќе бидам малце оф топик. Не ми е јасно зошто толку забегаа во последно време по виолетовата боја кога се работи за декорација на венчавка? Има тука нешто или толку сите се погодија да им се допадне? Јас на пример не би украсила во виолетово од две причини. Првата е дека во последно време имаше прееемногу „виолетови свадби“ и не сакам да биде дежа ву, барем кога не ми прави толку ќеиф веќе и не мора. Втората причина е, не ми се допаѓа до толку, јас најрадо својата венчавка би ја украсила во црвени и бели бои. Црвената боја ме асоцира на љубов, емоции и страст. Токму тоа сакам да го преслика мојата венчавка. Иако и онака си ја обожавам црвената боичка.
Епа мила кога ти ја обожаваш црвенката боичка... јас ја сакам виолетовата, со некој плус детал во розе боја... Секој има право на избор!
^ Да де, секако. Тоа всушност и ме интересираше, дали навистина на сите им е омилена виолетовата како боја или пак наметнато од туѓи примери или слично... не дека имам нешто против.
Еве како изгледаше нашата торта, го немаше само најгорниот спрат и цвеќето: А фигурите на врвот ми ги направија по нарачка. Од стиропор се, само јас си ги украсив: