Мислев на Канела од Скопје во Кисела Вода што е. Тие торти што ги имам гледано на интернет тешко дека тука ќе можат да ги направат ама битен ми е и вкусот (многу сум по слатките).
Gratis ni e tortata od restoranot, od slatkarnicata Kuvertira pa ima li nekoi ponovi iskustva? da si znam na vreme kakvi se so izgled i vkus?
Oд тoa штo дo сегa имaм прoбaнo oд кувертирa немoжaм дa кaжaм лoш збoр, ги имaм прoбaнo скoрo сите тoрти и сите се убaви нa свoј нaчин бoгaти се не е нaлупaнo мaргaрин пa мирисa не се јaде. Инaку лaни бевме кумoви и пoрaчaвме тoртa oд кувертирa беше супер убaвo издекoрирaнa и вкуснa, ние oтидoвме вo слaткaрницaтa дa нaпрaвиме нaрaчкa и бевме мнoгу љубезнo пречекaни бидејки дo тoгaш немaвме дегустирaнo oд нивните слaтки, сaмите се пoнудијa дa ни oвoзмoжaт дегустaцијa нa четири видa нa тoрти. Јaс oдвaј се oдлучив хaхaххaх. Се нaдевaм ке имaш пoзитивнo искуствo кo мoетo
Позитивни искуства од Кувертира немам, се повеќе и повеќе се негативни. Од нивни вработен имам слушнато дека се е брашно, боја и арома, а богами се имам и уверено во тоа. Инсистирај малце повеќе на тортата кај нив, не се нешто вешти во украсување, а знаат и да заташкаат квалитетно. Биди сигурна до последно дека ќе биде ко што сакаш затоа што знаат да извисат и да направат проблем. Што се однесува до мене лично, никогаш не би нарачала од Кувертира торта за големиот ден, па макар била и бесплатна.