Не сум ни јас зашто правевме само регистрација со најблиските. Бевме околу 25 луѓе и рачунав и за репете, за персоналот ама ни остана нешто и за дома. Најдобро ќе ти кажат во слаткарницата сепак имаат искуство, инаку од Ла крем и друго што имам нарачано стварно било превкусно, преубаво украсено и многу се услужливи, плус си имаат нивна достава и ќе ја однесат во ресторанот.
Прашав за 90 парчиња и ми рекоа 10.000 денари. Не ми се верува уште за ценава хахахаха не знам дали да плачам или да се смеам
@Believer а да си порачаш една главна торта што стои на маса и плус порачај си паста торта со ист вкус која ќе ја сечат за гостите. Нема потреба цела да биди украсена или изложена.
Најдов во Шарлота за 5500 ден, таму добив најевтина понуда и прифатив, се надевам ќе биде убава и вкусна.
Здравооо. Јас се одлучив на мојата регистрација да има cupcakes, сакам некои интересни кои ќе ги насмејат гостите. Па ако има некој идеја ќе ви бидам благодарна
За ваква торта и таа големина слаткарите бараат над 500€, зависи и од декорацијата. Порачај си ја во помала варијанта за на масата, а остатокот нека ти биде ролати за гостите.
Добро... Бидејќи мене ми побараа 8500, Но и со достава бидејќи во друг град- па можеби горе-долу и не звучи толку скапо. Незнам. Затоа реков да слушнам мислења Фала
Да ве прашам, за околу 300 максимум 350 гости, со колку парчиња торта да се нарача(вклучени се и парчиња торта за секој гостин од ресторанот) ?
Не делат за сите, јас имав 200 гости, тортата ми беше 90 парчиња, и тоа остана дел од нашата и цела од кумовите и старосватите. Така да не зимај многу.
Devojki za okolu 120 gosti, torta do 90 parcinnja maksimum da gledam? Taa glavnata torta. Kje imam ushte edna od starosvaticata i mozhebi ushte edna od svekrvata. Dali deka se pomalce parchinja sepak ubavo na 3 sprata izgleda? Ili nema potreba da bide na 3 sprata?