Девојки да не знае некоја од вас како се вика продавничката (во која има накит од сваровски) што се наоѓа на ул. Никола Вапцаров (скопје), спорти Arabesque што е. Не таа големата Тесоро(или како и да се викаше) туку за таа до неа сакам да знам. Ако освен име, ако знаете и можете да споделете линк или бројче би ви била вечно благодарна
Ете вејќе 5 години имам прстен од swarovski и стварно сум презадоволна не ми е оштетен прстенот ни малку а со него понекогаш и си чистам дома со средства
Знае ли некој која е разликата помеѓу swarovski и оние со swarovski elements? овие вторите копија ли се, затоа што во цена скоро дупло е разлика
Изработени се од кристали на Сваровски, но не и во официјалната фабрика на Сваровски. Значи содржат само елементи на сваровски, т.е кристали. Се надевам ме разбравте
Де бре, толку ли им кошта работна рака во матичната фабрика? Јас мислев има и некаква друга разлика.. Па кристалите ги плаќаме ние или киријата за фабриката?! Патем, фала Duffi, укапирав јас
Имам два пара обетки едните Swarovski и едните со Swarovski elements некоја фирма не знам како се викаше Искрено овие другите се многу поубави бидејки се со поголеми кристали а се дупло поевтини а квалитетот им е ист (барем од досегашното искуство ). Само на Swarowski и го плаќаш брендот и имаш гаранција за производот(кај овие другите нема ) . Инаку кристалите се тие . Пак не би лупналa толку пари за Swarovski.
Јас имам обетки со Сваровски елементи и имам гаранција со нив. Изгледа дека е до производителот дали ќе има гаранција или не. Баш и прашував овде дали даваат гаранција. Ете, мене ми дадоа.
Знам дека прашањето ми е малку глупо,но сакам да прашам добив сваровски прстен на поклон и изгледа баш онака гламурозно,со еден кристал и многу потсеќа на веренички прстен..Се прашувам дали има некоја граница помегу вереничките прстени или може таквите прстени да ги носи било која девојка?
Не е глупаво прашањето Инаку нема врска, носи си го. Ако веќе толку ти е незгодно, не го носи на четврт прст и готово
Нема врска, такви се носат сега. Вереничките обично се носат на четвртиот прст на левата рака ти можеш каде сакаш да го носиш. Јас носам таков имам 18год. далеку сум од верена , јас го носам на средниот прст бидејќи ми е голем да другите. Носи си го ако ти се допаѓа и не му ја мисли многу
Ви благодарам многу девојки,имав некакво чудно чувство дека сите ми го гледат прстенот и се прашуваат дали сум верена иако го носам на средниот прст.Сепак го обожавам и ќе продолжам да го носам секако
Ах бе ти е гајле..шо сакаат не си мислат..додека го носиш на средниот прст не си верена..па и да го носиш на четвртиот прст..ти е гајле..носи си го и ич не му бери гајле
Како подарок добив слични вакви обетки од Swarovski. Убави се, не викам не, но јас не би дала толку пари за накит. Што знам, не ми е ништо посебно ако носам нешто светкаво на мене, не обожавам накит премногу. Подобро би ги потрошила парите на нешто што повеќе ќе ми врши работа
Кога веќе сме кај сваровски пред неколку год се заљубив во еден комплет кој чинеше 300 евра и реков морам да го имам дома на мојте несмеев ни даи м спомнама да ми го купам но за среќа имам чичко кој мн ме сака и истата година за роденденден го добив комплетот случајно дознал од некаде и ми го купи и од тогаш не се делам од накитот на секоја свечена пригода ако ми е о склад со облеката е на мене
Сакам да прашам коку чини свровски кристал во форма на срце обичен но со врвка дали знаете http://www.greenderella.com/wp-content/ ... /heart.jpg вака нешто и ваквиве обетки http://www.46808.mrsite.com/USERIMAGES/IMG_1421.JPG ?