Помош девојки Здраво, јас сум Билјана. Сакам да ве прашам (доколку има кориснички на сајтов од Скопје) дали може во Сваровски продавниците да се најде некое ланче од 1000 до кај 1800 денари? Некое обично, мало кристалче. Фала ви многу, ми требаат итни и точни коментари, пошто ланчето ми треба како поклон и ако можам да најдам нешто околу таа цена, да дојдам до Скопје и да земам. Благодарам однапред уште еднаш. Поздрав.
Мислам дека само Сваровски елементс можеш да најдеш за таа цена. А во Сваровски продавниците мислам дека се минимум по 3000 ден ланчињата.
^Jas mislam cenite na Swarovski se vo site gradovi isti ako neisti barem tuka nekade. Jas sum sigurna deka ima lancinja od 1500 denari zatoa sto moi drugarki imaat kupuvano a imam i jas. No.sepak neka kazat tie skoro sto kupuvale vo sk. Inace swarovski elements mozes da najdea po srebrarive ili zlatari i se nesto poeftini no ne doagaat so originalnata kutija sto ja davaat vo swarovski prodavnicite i nema garancija sto ja davaat isto vo swarovski prodavnicite.
Проверите на оригиналната страна на сваровски има и цени и модели.Јас не видов ама баш ништо испод 50-60 евра.и освен во ск две продавници што се други мислам нема.Од св.елементс јас имам ланче ѕвезда од фри шоп 900 ден го купив.
Во Скопје има само 2 продавници Сваровски, на улица Маледонија и во City Mall. А Сваровски елементс да видиш по златариве мислам имам гледано, ама тие не се под гаранција на Сваровски.
од оргиналните продавници на сваровски немам купувано ништо, но имам едно ланче со некое како кристално црно срце купено од сваровски елементс го купив околу 2000 денари и ми дадоа и гаранција и се
Јас имам сребрено ланче со срце од сваровски кристали, ми беше поклон ама ми кажаа дека го зеле околи 6 000-7 000ден заедно со србрениот приврзок. Сепак моето не е како овие, поброгато е направено и обликунао е и срцето со сребро. Мислам дека твоето би било околу 1500ден ама сепак прашај си.
Здраво, сакам да прашам дали некој знае дали може во продавниците на сваровски да се врака нешто купено од таму и за тие пари да земеш нешто друго,знаете како и во златарите нели да однесеш злато шо имаш дома а не го носиш и за истата вредност да земеш друго нешто.Дали тоа е можно и во продавниците на сваровски?
Dali nekade vrsat otkup na svarovski ili da ne ima nekoj zainteresiran za kupuvanje na vakov set, podarok, ednas nosen, imam kutija I garancija od kade sto e kupeno.Ako e nekoj zainteresiran neka pise LP. Prekrasno e!
Најздосаден ми е накитов од сваровски..цело скопје за било што роденден,годишнина,матура купува..поседувам неколку ланчиња и едни обетки..не ми е нешто посебен накитот освен ланчето со форма на лебед како логото..на тоа му се радувам до ден денес кога го носам
Zdravo dali nekoj znae od kolku se dvizi cenata na obetki swarovski?I kade moze da se najdat elementi na swarovski vo skopje?
Од Сваровски ми се допаѓаат само кристалните украсите за дома дека многу се интересни, а од накит единствено по некое ланче ако се најдe. Ги третираат по Скопје како Tiffany да се. Според мене тотално overrated.
Девојки ве молам за помош, дали може да ми предложите Сваровски брош (значи не оние Swarovski elements) туку вистонски Сваровски со пристојна цена до 4000. Фала
девојки Добив на подарок ланче со привезок кристалче од сваровско елементс. Продавничката се наоѓала негде на приземје на самиот трговски карши Буњаковец. Е сеа, ланчето несакајки го прецвикав и скинав. Дали може тоа да се поправи, залепи некаде или ако не може, колку отприлика кошто ново такво ланченце?? Исто колку чини кратење на часовник за едно такво голем ми е и каде може да се направи?