Има ли некаде дуќан низ Скопје Сваровски елементс? Порано беше во Гтц во пасажот на втори спрат, ама мислам одамна е затворен..
Минијатурните се околу 3000 денари, за поголемите мислам дека веќе имаш претстава. Иначе зависи, што и како ќе земеш. Како е изработено, ова - она... Декорациите се поскапи од накитот каде - каде.
Во последно време се отворија многу мали продавнички што продаваат накит со Swarovski elements кристали. И кај мене во е-продавница многу се продаваат. Купувачите се задоволни и од услугата и од квалитетот и од дискретниот и преубав дизајн.
Imam lance od swarovski sakam da go prodadam za 2000 ako IMA nekoj zaintresiran pisete imam i drugi raboti
Imam lance i obetki komplet uste edno lance i obetki no be she komplet ako nekoj saka da gi kupi site zaedno 4000 iljadi denari
a dali moze da se zamenat za nesto drugo ili prodadat vo nekoja zlatara svarovski,ima li nekoj informacija?
Јас продавам белезица од Сваровски, добиена на подарок но искрено не е по мој вкус и ниеднаш ја немам носено. Доколку е некој заинтересиран ја продавам за 3000 денари со подарок украсна ќеса.
Јас ги обожавам и купувам во охрид кога се на попуст и имам попуст плус дека им сум редовна муштерика а овој накит кај нас и со тој во странство нема никаква врска затоа кај нас е многу поефтино
Пред една недела влегов во Сваровски да видам што како, цените беа изгор но никаде не видов да има печат за толкава цена.. После ми кажа една другарка дека лажат, демек биле оригинал, ама оригиналот се продава само во Скопје, и дека другде нема право да се продаваат Сваровски со печат, бидејќи следело казна од страна на инспекцијата. Затоа ако ви лупаат 200-300 евра за Сваровски без печат, не се трошите за џабе..
Здраво девојки, дали некоја од вас знае да ми каже колку од прилика се движат цените на златни прстени со сваровски кристал? Ви благодарам.
Имам прстен купен од Сваровски, но пред некое време приметив дека некои од поситните кристали имат испаднато, мислам дека уште ми е под гаранција, па сакав да прашам дали некој знае дали ќе ми го корегираат тоа или паднатите кристали не влегуваат под гаранцијата?
Ако е под гаранција сепак не го корегираат тоа. Ама со фискална го враќаш оштетениот прстен и можеш да земеш нешто друго за таа сума. Што направи ти?