Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрви, мајки и останати „советници“ во бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од naturallmess, 19 октомври 2020.

1. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.497
    Јас ти се чудам на паметот. Твоите родители те родиле и те изгледале за некоја си смрдла да те тормози? Ма не маж кој сака нека е бе и ти што си го нарекуваш маж не е маж штом не можел да се оддели од нејзе уште цицка да му дадела болна работа.

Разберете дека родителите не ве створиле за некој да се изживува врз вас!

На Осе, Lovebug01, H.VAGA и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Stancence

Stancence Нов член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    19
    Имаш право многу трпев и јас не можам да се изначудам како можев се тоа да го истрпам,за жал јас сум мирна особа и секогаш избегнував конфликти и едноставно сакав бракот да го сочувам,си викав мајка му е може ќе се смени ќе биде подобро но ништо од тоа,сепак повеќе немаме никакви проблеми на крајот на краиштата во секој брак има проблеми и фала богу сега се е ок :)

3. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.497
    Едно е проблем да се скараш за алишта или немиени нозе, а друго е твојов проблем и сличните на твојот :)

4. Stancence

Stancence Нов член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    19
    Да лесно е да се разведеш,тешко е бракот да го сочуваш,а за моиве проблеми и тоа како не беа ситници и да се работи за поголеми проблеми,повторно треба да ги надминеме,мојот најголем проблем беа неговите и нивна потреба да ме омаловажуваат,затоа сега не ни контактираме со нив и бракот ни се среди.