Ми се заврте во глава, еве што вели википедиа: Прв брак со Ojani Noa, 42, дечко и бил Sean Combs или Puff Daddy, 47, после Cris Judd, 47-48, Ben Affleck, 44, втор брак Marc Anthony, 48, дечко Casper Smart, 29. После ова нели со Дрејк, 30 и последно со овој Алекс. П.С. Не дека немам попаметна работа, ама ете.
Ја изгледавте ли новата реклама на Пепси со Кендал Џенер што е? Да ми објасне некој зошто толку негативни критики доби? Јас ја изгледав и ми беше баш обична реклама, онака.. Реков кој знае што направила Џенер што сите и се нафрлија така... а таа само пепси му даде на цајканот
Рекламата е политичка. Коментари и критики не сум прочитала, само ја изгледав на јутјуб. Инаку, каква убавина видоа во Кендал Џенер за да биде светски познат модел? Мене ми е толку обична, што да беше ниска, ќе изгледаше дури потпросечно. Како и да е, среќата е битен фактор.
Дали фемина црпи инспирација од НАС или во конкретниов случај од мојот пост за дечковците на Џеј Ло? Спојлер http://www.femina.mk/новости/шоу-би...и-мажи-и-беа-романтични-партнери-низ-годините
Џеј Ло и Дрејк мислам дека не беа во врска. Дрејк малку пред таа слика, имаше ставено и со Тејлор Свифт, па имаше муабети дека се во врска се до сликата со Џеј Ло. Патем, Кендал и мене не ми е нешто посебна.
Нема лабаво кај оваа Џенифер Лопез - запознава и одма се мажи. Нека пазат и нека му ја мислат маживе од Фемина. Патем, отсекогаш ми била преценета. Ниту ми се допаѓа како пее, ниту како глуми. Просечна.
Зa глумење не знaм, aмa зa пеење ич не јa бивa. Кoгa беше вo Белгрaд пред некoлку гoдини пееше нa плејбек. Oнa и Бритни Спирс се вaдaт и влечкaт пo музичкaвa кaриерa сo гoлoтијa и тверкaње. Зa Ријaнa не знaм, не сум јa слушнaл кaкo пее вo живo вo скoрo време, иaкo и тaa цел aлбум и е кaкo пoрнич.
Декa сите се испoпaлијa нa Love on the Brain кaкo јa пеелa вo живo, пa рекoв мoжеби ствaрнo се пoдoбрилa сo пеењевo. Амa уште не ми излегувa oд глaвa кaкo јa испеa Diamonds вo живo. Без емoции, без ништo.
Love On The Brain ја пее со стегнат глас. Ја имам два пати слушано како ја пее и ја пее на друг начин во однос на тоа што го слушаме на плејбек. На VMA лани не знаеше додека пее да земе воздух, па пееше задишано. Плус многу зависи од тоа дали ќе оди плејбекот во позадина, или само инструменталната верзија.
А, Џеј Лo oсвен Ain't Your Mama имa издaденo другa песнa или слaбo? @Ketchup сегa ќе јa слушнaм кaкo јa пее Love on the Brain вo живo.
Реално Џеј Ло нема талент ниту за глумење ниту за пеење. Она си се провлече со сексипил низ годините и мрдање на газовите Ријана исто така, па коа ќе ми каже некој имала длабоки lyrics ептен ги допрело.. Кои lyrics се work work work work.. или rude boy Едино океј ми беше на почеток на кариерата у bring it on кога глумеше и излезе со океј песнички и не практикуваше ептен голотија.
Ријана порано вадеше песништа, со цела душа да ги слушаш. Сега вади нешто што е доста заразно реално, многу тешко излегува од глава. Не е најдобра во живо, ама е океј за разлика од многу други. И оваа песна ми е секогаш број еден кај неа, а се сеќавам и кога имаше во Наш Свет мислам беше lyrics од песните нејзини назад. Ќефче. Ама добро, тогаш имаше што да се пиши од страна на нејзините текстови, сега ќе фати можи три реда една песна и ќе пиши -> x10. Џенифер Лопез, према мене не глуми премногу лошо, но не глуми и доволно добро. Песните и се исто како новите на ријана - премногу заразни, скоро и да не излегуваат од глава, но има некој груб глас кој воопшто не ми се допаѓа. Признавам, дека за песните судам на најмногу пет зошто и не знам други нејзини. Бритни Спирс пак, уште кога прв пат ја слушнав забележав дека има кревок, бебешки извештачен глас кој воопшто не ми се допаѓа. Од неа ми се допаѓаше точно една песна, но си најдов подобар ковер кој си го слушам сега па можам да кажам дека одамна немам слушнато нешто од неа. Надвор од песните, секогаш ми била симпатична.