Во несреќата за жал починале неговите тренери и блиски другари, Латиф и Сина. Тоа самото по себе верувам ќе влијае дополнително многу врз неговото ментално здравје
Карди има карактер ама реална е. Што и е на памет ќе каже. А Ники.....неам коментар. Карактер нула, а брат и и муж и све педофили. Ги брани. Фуј.
Починале тренерот и другарот кои биле со него, овој го префрлиле веднаш во Англија на клиника оти овие парталите таму немале ни возило со брза помош да го одведат до болница па случајни минувачи му помагале и го ваделе од возилото.
Медиумите се распишаа за постовите на дериштето Бруклин Бекам како он да откри некаква јака тајна, а не нешто што веќе се знаеше во некои кругови.
Јас не сум сигурна дали да го жалам. Ако му било јасно дека е под контрола на неговите, можел и порано да ги напушти и сам да си обезбедува егзистенција. Но, отсекогаш оставаше впечаток дека му одговараше да живее од парите на мама и тато. Они и му го овозможија патот кон моделингот и фотографирањето. А, тоа дека Никола не го контролира не ми е верно оти откако е во брак со неа ретко е виден некаде без неа и не се дружи со луѓе со кои се дружел.
Роди ме мајко богат...за да се оженам/омажам богато. Еве, шмрц Сите веднаш да се поистоветиме со нивните трауми и маки.
Дисфункционална семејна динамика е токсична без разлика дали си милионер или просјак. Баш кај побогативе со одреден имиџ кој мораат да го одржат во јавноста емоционално насилство е уште поизразено зашто постојат многу пари и репутација во игра. Пари не купуваат љубов, а најмалку па родителска љубов и се надевам дека сите површни луѓе кои сметаат дека не можеш да си несреќен ако си богат евентуално ќе го сфатат тоа...Баш ми е жал за Бруклин и му верувам, секогаш тој што одлучува да прекине генерациски циклус во фамилијата е црната овца.
Прават да е кул е пошто е Бекам у прашање, да беше на сликава обичен смртник со две пари во џеб, ќе го разпнаа. Одвратно.
Не знаев дека зад филмов ,,Melania", стоел Брет Ратнер. Ликов беше ,,откажан" за време на #MeToo движењето, кога еден куп жени и актерки го обвинуваа за сексуално вознемирување за време на сетови и снимања. Тогаш Warner Bros. ја прекина соработката со него, у тоа време му се распаѓа филмската и тв компанија и ликов исчезнува од Холивуд сцената од 2016 година. Денес се враќа на ,,голема врата", нормално со помош на Трамп и Мели, симболите на конзервативната Америка. Инаку ликов е дел од досиејата со случајот Епстајн, се појавува на неколку фотографии заедно со Jean-Luc Brunel (француски моделски агент, долгогодишен соработник на Џефри Епстајн, кој стана познат по неговата улога во глобалната мрежа за експлоатација на малолетни девојки, што се ,,самоуби" у ќелија). Amazon Studios (на Џеф Безос) стојат зад документарецов, плаќа околу $40 милиони за филмот и уште милиони за маркетинг и дистрибуција, што е огромна инвестиција за документарец. Его манијаците Мели и Трамп дури си направија и приватна проекција во Белата куќа, со гости, со коктели, со све. И покрај гламурозната премиера, у Велика Британија продажбата на билети за документарецот е екстремно слаба, за некои проекции е продаден само еден билет или само неколку билети, и тоа во огромен број кино сали каде филмот се прикажува.
Многу тажни вести, баш гледав нов фустан да си купам, па да одам на кино, свечено, да го гледам филмот Што све држи земјава
Ете, мој превид, скроз си во право, таков ексклузивен настан, не заслужува ништо помалку ексклузивно од Елена Лука
Џорџина била единствената ,,сиромашна" смртничка меѓу гостите, останатите биле некои извршни директори на Apple, Amazon, Zoom, кралицата Раниа од Јордан... Џорџина се изнасликала со сиот мебел у белата куќа, едно време седнала на претседателскиот стол, со нога преку нога, и била у фазон - Ај вака, како Меланија сликај ме плс! Многу ѝ се свиѓал филмот. Гостите добиле црно-бели корпи за пуканки со ликот на Мели, а и бисквити со нејзиното име.