Во несреќата за жал починале неговите тренери и блиски другари, Латиф и Сина. Тоа самото по себе верувам ќе влијае дополнително многу врз неговото ментално здравје
Карди има карактер ама реална е. Што и е на памет ќе каже. А Ники.....неам коментар. Карактер нула, а брат и и муж и све педофили. Ги брани. Фуј.
Починале тренерот и другарот кои биле со него, овој го префрлиле веднаш во Англија на клиника оти овие парталите таму немале ни возило со брза помош да го одведат до болница па случајни минувачи му помагале и го ваделе од возилото.
Медиумите се распишаа за постовите на дериштето Бруклин Бекам како он да откри некаква јака тајна, а не нешто што веќе се знаеше во некои кругови.
Јас не сум сигурна дали да го жалам. Ако му било јасно дека е под контрола на неговите, можел и порано да ги напушти и сам да си обезбедува егзистенција. Но, отсекогаш оставаше впечаток дека му одговараше да живее од парите на мама и тато. Они и му го овозможија патот кон моделингот и фотографирањето. А, тоа дека Никола не го контролира не ми е верно оти откако е во брак со неа ретко е виден некаде без неа и не се дружи со луѓе со кои се дружел.
Роди ме мајко богат...за да се оженам/омажам богато. Еве, шмрц Сите веднаш да се поистоветиме со нивните трауми и маки.
Дисфункционална семејна динамика е токсична без разлика дали си милионер или просјак. Баш кај побогативе со одреден имиџ кој мораат да го одржат во јавноста емоционално насилство е уште поизразено зашто постојат многу пари и репутација во игра. Пари не купуваат љубов, а најмалку па родителска љубов и се надевам дека сите површни луѓе кои сметаат дека не можеш да си несреќен ако си богат евентуално ќе го сфатат тоа...Баш ми е жал за Бруклин и му верувам, секогаш тој што одлучува да прекине генерациски циклус во фамилијата е црната овца.
Прават да е кул е пошто е Бекам у прашање, да беше на сликава обичен смртник со две пари во џеб, ќе го разпнаа. Одвратно.