Треба да земат пример. Лијам и Памела добро пројдоа дека Лијам не е фалбаџија, башка и тоа што он немаше партнерка долги години. Сидни не беше толку хејтана пред она со Глен, после тоа се зголемија негативните критики. Не е толку до политиките колку што си мислат некои. Се збори дека однесувањето на Аријана и Синтија го лиши Wicked 2 од номинации. Никој не сака постојано да гледа исто понашање. Интересно е еднаш, после здосадува.
Вечер Super Bowl со Bad Bunny.Прв соло артист што пее главно на шпански на ова шоу, републиканците на апарати. Во исто време ќе се дешава алтернативно шоу на ова, концерт организиран од страна на конзервативната организација Turning Point USA, наречен The All‑American Halftime Show, или патриотски Super Bowl за републиканци. Kid Rock ќе биде главна ѕвезда.
Super Bowl годинава беше историски момент за латино културата и музиката, Bad Bunny како главна ѕвезда, Рики Мартин имаше свој момент, а и Лејди Гага ја изведе ,,Die with a Smile" у латино аранжман. Ептен ми се свиѓаше сценографијата, ја претставуваше пуерториканска и латиноамериканска култура, палми, банани, лоза, бели пластични столици (овие и кај нас се застапени у секој двор), истите теми и моменти Bad Bunny ги има и на омотот од албумот ,,Debí Tirar Más Fotos" со кој ја зема најпрестижната награда на минатонеделните греми награди ,,Album of the year". Спојлер: Албумот Омотот на албумот: Ептен ми се свиѓа минимализмов кој носи голема порака на заедништво, култура, носталгија. Педро Паскал, Карди Би, Џесика Алба, Карол Џи имаа свој момент, како дел од таа латино заедница. На самиот настап имаше и свадба, не било само дел од перформансот ова, паров стварно се венчале пред милиони.Sorry Bunny, Јана Бурчевска did it first! Спојлер Парот го поканил Bad Bunny на нивната свадба. Тој им предложил да ја направат венчавката на неговиот настап. Сè ми беше пресекси, латиносиве пиштат од сексапил, многу им ја сакам енергијата, доволно е само некој да ми прозбори на шпански и одма се уклучува мојот ,,inner slut" режим. 10/10 настап!