Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Светски јавни личности

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од pink4ever, 27 февруари 2011.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    И креацијата соодветствува.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Јас коментирам како обичен смртник и лаик. Океј, Рири ја погодила тематиката ама мене тоа не ми е интересно да го коментирам. Не ме интересира висока мода и Реи нема ама баш никакво влијание врз моето гледање на модата. Јас коментирав за она што мене ми е убаво и како тоа изгледа во моите очи. Јас, сепак, на модата гледам сосема конвенционално а и не сум доволно компетентна да коментирам за творештвото на Кавакубо.

Со тој фустан, Кендал го истакнала своето тело во вистинско светло. Кендис не ми е харизматична, ни сега, ни во некое претходно издание.
    Ама, ти велиш Кендис, јас велам Кендал, ни ја нема да се предомислам, ни ти, океј?

3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Оќе. Без нервози само.

4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Најубаво ќе го истакнела телото гола да се појавеше IMG_7771.JPG

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  5. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
  6. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    На celineparis, simonka93 и forumce им се допаѓа ова.
  7. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    и мнооогу згоден е,покрај тоа што е паметен :inlove::inlove::l:

8. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Не знам дали некој гледаше MTV Movie & TV Awards, али колку модни утки имашеее :(

Мене едино Alexandra Daddario ми е онака океј, другиве (n)

И децава од Stranger Things беа преслатки! Плус земаа награда за show of the year, што им е целосно заслужено!

И Eleven, т.е. Millie зема за best actor in a show. Колку сладок говор имаше, ми се насолзија очиве, преслатка беше бе леле :D

Инаку годинава прв пат се даваат gender neutral награди, и Emma Watson зема за best actor in a movie.Каков говор имаше браво :clap:

На Lella, theowndemon, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Колку е само срцка Millie :sun: Мене секогаш ќе ми биде препознатлива како Eleven, така си ја викам :lol:, ама мислам дека и понатаму ја очекува блескава кариера и многу улоги. Прекрасно и многу талентирано девојче! ^_^

На Lella и Ketchup им се допаѓа ова.
  10. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
  11. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.539
    Допаѓања:
    66.758
  12. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    А која е, како знаеш дека не е Џесика?:?:

13. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Од светските јавни фаци , најмногу го почитувам Еминем . Што знам , неговите песни ја опишуваат реалноста , плус неговото рапување е восхитувачко .. И да , за негови 44 години изгледа одлично .
    Ријана .. на почетокот ми беше симпатична . Сега се повеќе ми личи на очајна девојка , како да сака да привлече внимание со сите тие екстремни испади .. не знам пијана на концерт , не знам повторно со Крис .. се повеќе тргнува по стапките на Ејми Вајнхаус ( ова со пијанствата ) . Последно кога се појави со една чудна креација на себе , да не знае човек дали да се смее или да плаче .. можеби ја погодила тематиката на настанот , но јас на нејзино место не би го облекла тоа чудо .
    Линкин Парк - една од најдобрите групи . Порано нивните песни ми беа на рипит , сега поновиве албуми не сум им ги слушнала од причина што немам толку време да посветам на музика .
    Бијонсе ќе се разведуваше од Џеј Зи , па потоа пу пу не важи . И тие мора да се интересни со нешто :D
    Оваа Ким преку глава ми е веќе . Каде и да отворам да читнам нешто таа е на тапет , аман веќе |( ми се смачи од нејзиниот задник :envy: не дека нема убава фаца , ама некако се преекспонира :envy:
    Кание Вест , онака добар е , откако е со Ким и тој ми стана преекспониран , песните му се онака просечни . Има неколку добри .
    Лабринт ( или како и да се чита ) ми е исто еден од подобрите пејачи , а ерткуејк ( земјотрес ) ми е омилена песна долго време .
    Од глумците .. Бред Пит и Анџелина Џоли ми беа поим за пар . Не знам што се случи и се разведоа , кога прочитав ми падна жал некако . Крис Такер ми е најфаца за комедии заедно со Џеки се одличен тандем . Никогаш нема да ми здосади " Бркотница " каде глумат со Џеки Чен . Делов ми е врвот :rofl:
    Screenshot_20170422-101553.png
    Вин Дизел , го засакав откако започнав со гледање на " Брзи и бесни " . Одличен глумец .
    Би го спомнала и Вилијам Леви тука . Ми беше прва љубов ( неостварена и никад могуча :lol: ) . Човекот е .. ауф боли глава :inlove: .

Уф , ама се распишав јас :rofl: 3 дена не ќе можам да допишам ако продолжам :rofl::whew:
    Туку , некој да знае каде се Акон и Виле Вало ? Последно кога пребарував за овие пејачи на јутјуб , не ми излезе нешто поново баш :?:

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.539
    Допаѓања:
    66.758
    Оваа е нешто ко презентер на производите на Honest, чиј сопственик е Џесика Алба. Хејли се вика, мислам дека се претставува на почетокот.

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    Cara искрено вака ми е поубава :inlove::inlove::inlove: cara.jpg caraa.jpg

На Summerlover, Lella, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Мајли со нова песна за Лиам. Интересен ритам има ама текстов е... :lol:
    Иначе ептен ми е убава на фаца.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Секоја чест на Аријана Гранде за организацијата на концертов во Манчестер што е вечерва, во чест на настраданите во нападот пред 10ина дена. Сите настапувачи се прекрасни, душа, солзи и пот оставија на сцената.
    Со нив и ја се изнаплакав.
    А Аријана посебно значи треба храброст да направиш нешто вакво навистина. Сто пати браво.

#onelovemanchester ❤

На CrazyGirl15, Mr. Right, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Новата песна на Мајли и спотот ми се прекрасни. Има на јутјуб баш коментари дека конечно се пронашла и се чувствува среќна и задоволна со себе. И мене многу повеќе ми се допаѓа така природна, а сепак секси без претерувања. Зрачат со лежерност и позитивна енергија и песната и спотот :sun:

На Аријана ѝ се поклонувам по тоа што се случи и како реагира и дејствува после тоа. Не сум некој огромен фан на нејзините песни, како појава ми е онака симпатична, ама ова што сѐ направи за семејствата на жртвите и повредените покажува колку е прекрасна личност и колку ѝ значат нејзините фанови :bow:

Инаку, најпријатно актуелно музичко изненадување ми е Хари Стајлс. Воодушевена сум ептен од неговите нови песни, кој би очекувал од член на One Direction ваква безвременска музика :x :lol: Sign of the times е ремек дело :bow:

На Lilianna, Mr. Right, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Се пoрoди Бијoнсе?

Се сеќaвaте нa Акoн?
    Кaде се изгуби чoвекoт?
    Сo штo се зaнимaвa сегa?

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  20. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.166
    Допаѓања:
    50.563
    Пишуваше на страната на фемина дека се породила, но сеуште не е откриен полот на близначињата.

На Someonespecial, Mr. Right и Ketchup им се допаѓа ова.