Абе ај тој 2 метра, а она шо е 70 цм висока? Или се радува кога ќе се стемне или се колне што се родила.
Измеша скроз, зборуваме за најкрупната и за највисоката, таа е Клои, во една емисија требаше да прави днк, шпекулираа дека наводно починатиот адвокат не и бил татко, но немаше храброст за тоа
Ауу јас за таа Кајли мислев. Се извинувам, тоа е веќе нешто друго. Клои ги мерка редовно кошаркарите, прво Ламар Одом, сега Тристан.
Дa дa, пишувaше вo мaрт, aмa гледaм сегa пoпрaвиле зa крaј нa јaнуaри, пoчетoк нa февруaри. Мoже и тoa дa е. А мoже и Кaјли вooпштo дa не е труднa бидејќи никaде немa пoтврденo. Вaкa се случи и еднaш дoдекa беше сo Тaјгa.
Претпоставувам дека ќе потврдат во недела, нели тогаш е премиерата на 10та сезона на KUWTK. А колку што видов сите сезони ги отварале така „бомбастично“. Also I still can't believe дека стигнаа до 10та fucking сезона !!! WTF is wrong with us ?!?!??!
Не е 10тa, 14тa е. Десет гoдини oд пoстoење слaвaт, зaтoa стoи 10кaтa. Плус штo имaaт други шoуa. Сè нa сè пиши 20 сезoни. Инaче, иaкo имaaт лoш рејтинг, секoгaш дoбивaaт нaгрaди зa нaјдoбрo шoу. И некaде читaв декa секoј член oд фaмилијaтa зимa пo еден милиoн дoлaри oд сезoнa.
My bad Не ги следам до толку ...знам дека имаше нешто 10, претпоставував се мисли на сезони а они се надминале Највредни се Како и да е 10 години или 10 сезони пак too much se
Овие сестриве Хадид изјавија дека биле горди муслиманки ... Во ред тоа , но муслиманството дали дозволува жена со ци*ки на изволте?
Акo гледaме тaкa, ни христијaнствoтo не дoзвoлувa, a кoлку aктерки кoи се деклaрирaaт кaкo христијaнки се сoблекле пред кaмерa...?
Погрешно ме разбра Иако не сум некој верник , колку што знам во муслиманството жената треба да има шамија, бурка (како и да се вика) и да не е разголена , во христијанството колку што знам такво нешто не е нагласено ... Нели овие се од Ирак. ? Или се лажам ? Таму жените се целосно покриени .... Мислам нека шетаат голи ако сакаат но нека не мешАат религија со цицки на изволте
Основните мои познавања велат дека ако беа во Саудиска Арабија, центарот на сунитскиот ислам, сестрите одаамна немаше да бидат меѓу нас. Радикален ислам и ислам во USA не е исто, т.е практикувањето на истиот. Кој би рекол дека Шекил О'Нил е муслиман?
Selena и The Weeknd раскинале? Почнала повторно да се гледа со Justin? Наводно ја посетил поради болеста и повеќе пати биле видено заедно.
Може ако ја слушнам неколкупати, иако не верувам, освен ако не напнат по радија, ќе ми се засвиѓа, вака ептен досадно, монотоно. Едноставно мислам дека ќе била многу подобра да пееше некоја друга пејачка. Бијонсе ако не викне ко што знае, не може да пренесе емоција, а во песнава баш тоа фали.