Па како тоа бил пасивен делот на Б, дека она морало да викне за да биде она што е... Не сфаќам... Нема врска, океј си е, вкусови.
Што мислите за тоа што Кети Пери, Џиџи Хадид, и други модели не се примени во Шангаи на шоуто на викторијас сикрет, за тоа дека Џиџи објавувала на социјалните мрежи контексти со кои го исмејувала Буда и нивната вера? Дали сметате дека тоа е доволна причина за тие да не бидат примени во државата? И сметате ли дека Хери Стајлс и Мигуел можат да направат добро шоу без Кети?
Откако го видов видеото во кое Еминем го плука Трамп и при крајот вели ако сте мои фанови и ако го подржувате Трамп одете и ебете се ми се згади човекот, а штета ми беше Идол.
Со право се исфрлени, тоа исмејување е повеќе од доволна причина. Точно е дека со тоа шоу ќе се привлечи огромно внимание во градот и ќе присуствуваат еминентни фаци, но не е се во парите, каде е почитта, така да за таа постапка капа им симнувам, иначе за музиката Стајлс лично многу ми се допаѓа, беше омилен член во групата така да не се сомневам во неговите квалитети.
http://www.crnobelo.com/novosti/sho...veniot-tepih-na-amerikanskite-muzicki-nagradi Мислење? Зa рaзликa oд претхoдниoт пoст, Деми тукa и мене ми е нaвистинa прекрaснa. Селенa не ми е ништo пoсебнo. Кaј Гaгa, oсвен штиклите, другo сè ми е on point. Кели Клaрксoн нели oслaбе? Амa кaкo и дa е, и' лежи фустaнoв. Хaјли истo ми е ептен типкa. Бебе Реџa дoбилa дoстa пoзитивни кoментaри, aмa мене не ми е ништo пoсебнo. Кели ми е целa on point. И зa крaј Диaнa Рoс, кaде тргнaлa сo штиклине?
@Ketchup Во рубриката „добро скоцкани според Кена“ ги издвојувам: Деми (особено фризура и шминка), Гага (фустан и фризура), Леа Мишел (една од најдобро облечените, иако фустанов можеше да биде само корсет, без тие прерамки како горен дел на бикини), Џена Деван (холивудски гламур, ред карпет комбинација) и Кели Роланд (страшно ми се допаѓа како изгледа комбинацијава WOW). Селена како што и сама кажа - не е ништо посебно. Хајли има добра комбинација одбрано, баш е типска. Се друго е катастрофално според мене. Не знам со кој ум се појавиле онака во јавност останатите.
Само овие ми се допаднаа мене: Кај Деми, фустанот многу ми се допаѓа, но искрено не ѝ седи. Косата ѝ седи феноменално. Кај Хаили, се ми се допаѓа, се е складно, косата ѝ стој и е во склоп со облеката, а облеката навистина е прикладна. И за крај, мора да признам дека Џена ми се допаѓа најмногу. Значи совршена е. Мора да признам дека коса како нејзината ми е #goals, фустанот е С-О-В-Р-Ш-Е-Н. Таа ми се допаѓа најмногу од сите. А за што не ми се допаѓа ... не би знаела од каде да почнам: Другите се ... прифатливи.
@sjdgo па има околу недела дена кога од непознати причини завршил во болница. Према твитер ова, си се смеев со коментарите оти. Не прочитав дека умрел. Еве читав сега овде. На твитер има луѓе кои пишат RIP Charles Manson ...
А што бил Чарлс Менсон? Јас знам дека некој убиец, ама не знам конкретно некои дела. Дај појаснете ми.
Деми ја значи многу сакам ама овој фустанов личи као да земала кесиња и се увиткала во нив За Ешли Симпсон Рос незнам што да кажам катастрофа Другите скоро сите се океј а посебно убави комбинации одбрале Џена, Селена, Хајли, Хајди, Камила Мендес, Лаура Марано, Маја Мишел и Биби.
Модата на розовиот тепих на забавата на Victoria’s Secret по спектакуларното шоу: http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%85-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-victorias-secret-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%88%D0%BE%D1%83 Едни од подобрите според мене:
Мелани Мартинез ја има силувано најдобрата другарка. А баш пред некој ден ја слушав, додуша стално ја слушам и си мислев кога ќе и' излезе најновиот албум. Изгледа нема да го има...