Спојлер Темата е и за трачарење, така!? Крис Браун вчера ја таггна Ријана на твитер и напиша got that pic I sent you Спојлер ја доби сликата што ти ја пратив? и потоа го избриша Што мислите и се закануваше или се смирија
[СДК] Сакам да кажам... Bon Jovi мртов е оти ја не сум разбрала ...СДК кај отидоа ѕвездите ги голтна небото....
[СДК] Сакам да кажам... Да беше вистина досега цел фејзбук ќе беше преплавен со R.I.P Bon Jovi Незнам но се надевам дека не е вистина.
http://www.gossipcop.com/jon-bon-jovi-d ... umor-hoax/ Едит: Абе како знааат за минутка да те потресат.
[СДК] Сакам да кажам... Се зеза некој за Бон Џови бе луѓе. Пред малку и на страната на Википедија пишуваше роден 1962 - умрел 2011, сега го тргнале. Инаку „умрел“ и Јануари и Јули годинава, трет пат му е ова. Алал вера.
Не се потресов воопшто.Кај ми е крајта ако се потресувам на секоја напишена статија на интернет.Хуху... Не знам како може да пишуваат не потврдени информации...
Не знам како и успеа на Викторија Бекам ( Адамс) да го фати Дејвид Бекам , според мене воопшто не е убава туку напротив . Знам дека беше пејачка и член на групата Спајс Грлс и беше наречена Пош Спајс , уште тогаш се зборуваше за анорексијата во групата каде што девојките јаделе минимално и постојано биле на региозни диети и ова е причината што се распаднала групата . Но до ден денес изгледа анерексично иако роди 4 деца . За дека е успешна жена успешна е , но пред да влезе во бизнисот со Викторија Сикрет она се облекуваше премногу КИЧ ! Сега и така и така ..
Мене ми е Викторија скроз кул.Никогаш не и биле потребни скандали,секс видеа,силиконски гради за да направи пари или да биде во центарот на внимание.Незахвално е да се коментира нечија тежина и број на деца.Дали држи намерно диети или е генетика,здравствен проблем тоа ние не знаеме.Секогаш е со децата околу неа што ми е уште еден плус.
Bruno Mars i Ed Sheeran gi obozavam, zvucam ko tinejdzerka ama mi se labavi dosta i bez maski. I Bono go obozavam. Ne sakam licnosti koi premnogu se eksponiraat.
Како една од најпопуларните и најистакнати во шоубизнисот Бијонсе Има неверојатен глас, убави песни, ама па ептен ја претераа со таа нејзина бременост, што и требаше таа сликата како Богородица
Женава мене ми е харизматична. Има некој посебен шарм. Сигурно и Бекам го увидел тоа. Викторија му прости неверство на Бекам, само не ми текнува со која ја вараше.