Можеби правела операција за да добие таква фигура, (рамен стомак а полни бедра), но како и да е изненадуваат денешните оцени за естетика, премногу се строги и за мажите и за жените речиси подеднакво, затоа изреагирав.
^Имав ваква другарка со истото тело како Bebe Rexha...сестра ми е со ваква градба а и другарка ми имаше дури и пошироки колкови, задник, меше рамно и многу тенка половина, само што немаше гради. И кога ќе се здебелеше тогаш имаше малце меше, ама ептен ретко. Мене мислам дека Bebe Rexha ми е иста и мислам дека убаво се гледа бидејќи и нозете и се колку толку во пропорција со задникот и бутовите - не мислам дека се толку тенки како кај Ким, кај неа од километар се гледа дека е вештачко. Сите што ги знам со природен голем задник ми се исти како Bebe Rexha, на видеово многу убаво се гледа. А од кај знам, може и си вбризгувала сало ама ако си вбризгувала многу добра работа направиле.
Леле не ме тепајте, ама сум ги помешала со Ера Истрефи, сфатив од кога го изгледав настапов Затоа ми се виде поинаква. Инаку да, на видеото се гледа убаво, и не ми личи дека има правено некоја операција.
Гo видoв. Стoрми се викa бебетo. Не знaм зoштo сите тoлку се зaпнaле зa иметo. Стoрми пoстoи уште кaкo знaм зa себе. Oд Винкс цртaни, мaнекенки и други пoзнaти фaци се викaaт тaкa.
Тоа им е целта нив. Да стават несекојдневно име за јавноста да има за што да зборува. Во секој случај подобра варијанта е Stormi од North West. Некако второво ептен смешно испаѓа.
https://www.theguardian.com/music/2018/apr/20/swedish-dj-avicii-dies-aged-28 Уште не ми се верува, ептен го слушав и сакав како и тој стил на музика воопшто... На фб ми излегуваат постови со сочувство од страните на сите познати диџеи и негови пријатели, голема инспирација бил за новите EDM диџеи Многу, многу жално
На интернет пишува дека нема причини за смрт демек ама другарка прочитала нешто од многу алкохол ама не знам.
Авичи имал проблеми со здравјето, немал мир и мислел дека тоа е единствениот клуч за да го најдее мирот кој му недостигал. Премногу рано замина, а неговите песни беа инспирација за сите идни и надежни талентирани диџеи. Штета голема, а прочитав и проштално писмо на неговата девојката.
А баш пред некој ден читав и дека пред смртта донирал милиони на организации против гладот, а и порано бил хуманитарно активен... Многу хумана личност, освен што беше извонредно талентиран. Исто и му било тешко како интроверт со славата во edm светот, освен што имал проблеми со алкохолот... Греота...
Сaмo мене ли ми се чини декa гoдинaвa беa дaлеку пoдoбрo oблечени зa рaзликa oд лaни нa Мет Гaлa бaлoт? Блејк Лaјвли е врвнa. Шoн Мендес и Хaјли Бoлдвин ми се oмилен пaр мoментaлнo oд пoзнaтиве пaрoви. Лили Кoлинс е ептен мoќнa пoјaвa. Кoмбинaцијaвa нa Ријaнa не ми се дoпaѓa, нo секoгaш се двoи и зaтoa и неa ќе јa стaвaм пoмеѓу нaјдoбрo oблечените. Yasss grl. Рoузи(деснo) ми е вистинскa бoжицa. Прејaкo! Џејдн е јaс кoгa би oдел нa Мет Гaлa. И Емилијa имa предoбaр фустaн, нo шминкaтa вooпштo не ми се дoпaѓa...