@Ketchup те чекав во темава. И мене Блејк ми е најубаво облечена, преубаво изгледа. Само кај и'е Рејнолдс? С.Џ. Паркер нема лош фустан ама камбанаријата на главата е премногу. Исто и Ким К, стисната во фустанот како шунка. Не дека е лош фустанот ама не ми се допаѓа, непропорционална е ептен.
И јaс јa гледaм првпaт сaмa oткaкo се oмaжи. Мoже не и' oдел вo прилoг сo пoјaвaтa. А Сaрa Џесикa сегa јa зaгледaв убaвo и дa, ми се дoпaѓa футaнoт, a тoa нa глaвaтa мoжелa дa гo зaмени сo некoјa тиaрa. Вaкa кoгa јa гледaш oд нaпред ни нa крaј пaмет не ти пaѓa декa кoсaтa пoзaди и' е дo пoлoвинa. Инaче, сaмo мене ли кaкo и дa се нaшминкa Сaрa Џесикa, не ми дoaѓa дo изрaз сo фaцaтa никoгaш? А вaкa кoгa јa гледaм кaкo глуми ми е тoлку симпaтичнa...
Не ми е убава со толку шминка. Поприродна како што е во филмовите па и сериите е поубава. Како да не и стои толку шминка. Кај Емилија Кларк исто претерале со руменилото, иако таа секако изгледа прекрасно. Ама кога ја видов Блејк ми падна вилицата, како нереална е. И Кендал не изгледа лошо, ми се допаѓа и таа.
Зошто бе никој не се придржува до темата? Шон и Хајли ми се како за на матурска, Селена Гомез разочарува трета година по ред, Ким секаде го носи истиот фустан само во друга боја, Кендал многу лошо, Лајза Коши и Шејлин Вудли дефинитивно најкатастрофални. Според мене најубаво облечени и во склад со темата се Ријана, Лана Дел Реј, Лили Колинс и Зендаја а од машките Џерард Лето, Дарен Крис и секако Чедвик.
Мнoгу ми е жaл штo Блејк не е oд oние глумици кoи штo секoјa гoдинa ги гледaме вo некoј пoпулaрен филм. Кo Мaргo Рoби, Емa Стoун... А тoлку мнoгу сaкaм дa јa гледaм вo филмoви и серии. Кендaл ми е кo Рoузи, стaндaрд. Не им требa нештo мнoгу зa дa изгледaaт убaвo. Кaјли ме изненaди. Зa рaзликa oд изминaтите две гoдини, сегa беше ептен скрoмнa. Туку Лaнa и Џеред ми се ептен интересни кo пaр.
Ме нервира што голем дел од овие познати личности особено машките, не ги почитуваат темите на Мет Галата и се појавуваат како за некој рандом настан -.- Според мене најдобри беа : Амбер не ми е нешто многу блиску до темата,но прекрасна беше.
Баш Ријана прееска ја видов по порталиве, некако ко надуена, не ми се допадна воошто, слабичка ми беше преубава
Леле луге Донатела Версаче да ми извините ама стварно како на гробарот од гроб да излегла личи погрдо суштество не сум видела .... Како е можно покрај толку пари и живот посветен на модата , онака лошо да изгледа
Она од тие пари така изгледа. Порано била многу убава. Црна сенка воопшто не и' треба, а цело време носи. Кога е со нешто посветло на неа е многу поокеј. Туку, јас сакав да пишам за Дуа Липа. Го гледавте ли настапот на UEFA? Дуа Липа ми е многу убава, и' ги сакам песните, ама во живо е толку досадна и нехаризматична. Плус, на настапот на UEFA се гледа дека и нешто не и' е добро, ама па и на други места каде што има настапувано. Воопшто не знае да направи нешто интересно. А и во живо не пее нешто многу убаво ко повеќето, додуша па и песните не и' се нешто за да се покажат некои вокални способности преку нив. Еве ја за тие што не сте погледнале.
Женските јавни личности ми се така некако по истакнати, а омилени ми се Ријана, Нина Кравиз и Рита Ора.
Мене ми изгледа како и неа да не и' е интересно, или има премногу трема или и' е досадно тоа што го прави
Се согласувам, ама па нејзе и студиските верзии на песните и се така некако лабави, без емоции, не знам како да објаснам. Мене многу ми се допаѓа нејзината изведба на IDGAF со Chalrie XCX, Zara Larsson, Mø и Alma како пратечки вокали.
Може и изморена да била. Не им е лесно и на пејачите. Цело време се притиснати од страна на тимот со кој работат.
Justin Bieber и Hailey Baldwin се свршиле. Отсекогаш мислев дека ќе успеат со Selena Gomez после толку години on/off ама ете најверојатно не си одговарале доволно. Колку што памтам Justin и Hailey излегуваа и порано еден период па раскинаа. Еве што тој имаше постирано пред некој ден: