Бредли и Ирина стварно си личеа, ама таа на скоро ниту една фотографија не ми личела среќна со него. Не она, "лажна насмевка", туку така, и фалеше сјај во очите и искрена исполнетост. Бредли е дивајн, ама ми изгледна на некој контрол фрик или по негово да е
Се шпекулира дека ќе објават песна како на сликава, "Feels Good" или "Peace At Last". Ако објават дует дефинитвно ќе бидат на врвот на Билборд.
Прво почна да се шпекулира дека песната би им се викала Let It Go, бидејќи во на Кејти Пери спотот, има огледалце со тој натпис. Ќе видиме, ама да, мислам дека и јутјуб рекорд би срушиле они. Мене нивната врска некако ептен набрзинка ми дојде, додека да се освестам дека раскинаа со Роналдо, она дете од друг роди.
Како и да се вика ќе сруши рекорд. Ако нема 100 милиона прегледи за еден ден јас Мистер Рајт да не се викам.
Цела песна е геј. Тоа GLAАD било некоја LGBT организација. Мислам дека овој албум ќе ѝ биде и малку политички ориентиран. Пред некое време ако не се лажам и за Трамп имаше нешто кажано. Туку, јас се опседнав со новата песна на Little Mix, ептен ми е чил и има 2000s vibe.
А дојдов да ја ставам песнава. Јас освен Кејти Пери и Елен Деџенерес никој не знам. Ама ептен ми беше убаво кога се гушнаа Кејти и Тејлор.
Леле па оваа другава не била Тејлор, а кога и да го гледам спотов викам тука ептен чудна е. Оно друга направиле како Тејлор. Ептен идентични се.
Песната живи патетики. Многу ми е напорна за слушање Камила, иако обично ваква боја на глас ми се допаѓа, ама неа не можам да ја слушам. Мислиш ќе и пукне гласот во секој момент.