I na Gaga go gledav. E taa e odlicna. Kejti peri slabo pee i igra, ne mi se dopadna. Gaga i Bijonse/Bruno 2016 najdobri. I Bijonse 2013 ne bese losa.
Шакира беше феноменална. Толку енергија исфрли на сцена што стварно не знам како настапот ви се виде „ништо посебно“
Прочитав дека тоа што го правела со јазикот било арапски сигнал некој не знам што, бидејќи е од арапско потекло. Еве линк
И Селена Гомез започнува со мејкап бизнис. Rare Beauty летово во Сефора. Искрено, ова ми делува ко во 2000 кога сите познати личности правеа парфеми. Нека прават, не ми смета, ама бар нека бидат малку покреативни кога станува збор за името. Бидејќи вака личи ко воопшто да не се потрудиле, само земале пример од Fenty Beauty и тоа е тоа.
Немам ништо против Селена ама што и' требаше мејкап бизнис и така во денешно време кој стигна мејкап колекција направи. Место да си го промовира албумот и да гледа да се врати некако на музичката сцена таа шминка ќе вади.
Мене топ ми беше и отсекогаш мо била Мене топ ми беше и отсекогаш ми била Ај ак не ние да зејме поубо шоу да напрајме. Туку да се пројехтало
Селина порано имаше нејзина линија на алишта за тинејџери Dream out loud се викаше, не сум сигурна дали сеуште постои, не ми е ни чудно што почнала и со мејк ап.
Svetskive dzvezdi kako JLo i dr.... i tie imaat silikoni vo gradi, usni, zadnik, plasticni operacii eden ton no i goli da se soblecat na scena i da mesaat, pak izgledaat kako dami, svaka cast na drzenjeto. A balkanskite se sekogas droljasti.... na teski seljanki licat.... Ne znam zosto e taka ama e ednostavno....
а шо па тверкањето смета? знаеме од кај потекнува Шакира и кој стил е нејзин. таман си е. лејди гага е одлична. од прв ден ја обожавам. ама за споредба да правиш меѓу две светски пејачки треба ист стил да тераат.
Не смета воопшто самото по себе. Смета кога е во прв план, вокалот си тера на плејбек, а настапот е прогласен за неверојатен, бравурозен итн.
а зашто да не тера на плејбек? се утепа од шоу правење, не е фока за да може и да скока и да пее без да се замори, човек е еб*го
Јасно, ама како што спомна и една од членките погоре, не е возможно на тоа играње и скокање паралелно да се докажуваат и вокалните способности. Акцентот на нивното шоу беа танцот, костимите, координација на движења, светлосни ефекти... а за пеење во живо милион пати сум ја слушала Шакира како пее на концерти или во емисии и тврдам дека е моќен, квалитетен и докажан вокал