Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Светски јавни личности

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од pink4ever, 27 февруари 2011.

1. Besmrten

Besmrten Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2019
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    616
    н
    не е грешна ова е Македонија за време на Филип, таа до Индија е за време на Александар

2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.150
    Допаѓања:
    181.014
    Кој е Филип?:D
    Нели сите за Аце се тепаат, нели Аце е наш, уствари грчки, уствари албански:drunk: ?

3. Besmrten

Besmrten Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2019
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    616
    И да Дуа Липа едвај стана позната со чиста комерцијала, сега мислам дека со ова си ја намали популарноста, исто и другите како Рита Ора, Бебе Рекса, Ава Макс, не се многу популарни во овој момент како да имаја само периоди на слава. Инаку и постов политички гледано ми е сомнителен, бидејќи после изборите во САД или можеби уште сега е почнато да се решава косовското прашање, па дан сака да најави нешто. И заради тоа што скрена многу медумско внимание. Скроз ја осудувам и после ова ми стана одвратна како и Тамара лани, многу е лошо кога пеачи се мешаат во политика и си играат со некој ептен чуствителни прашања, ама верувам и дека постои агенда позади нив.
    А за постовите на Влатко и Некс Тајм баш се интресни во смисла: Кога веќе си играме... хаха. Јас така ги сфаќам и вие што ги осудувате и велите дека паднале многу ниско вие сте смешни зошто само гледате да осудите све што е македонско.

На tinka-mace, elimkd, Veta и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Besmrten

Besmrten Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2019
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    616
    Ти па ич не знаеш историја :|

На buba4e89, Bitter-Sweet и Tea678 им се допаѓа ова.
  5. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    1.955
    Висар Бишка

6. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.620
    Еден албанец не видов да ја осуди Дуа Липа, па еве и Висар Вишка.
    Битно ние најлибералните очите им ги извадивме на Некст Тајм и Влатко.

На Miss666, tinka-mace, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  7. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.435
    Допаѓања:
    60.615
    Па ако тие се племе затуцано, не мора и ние по нивен терк да одиме. Ако ја судиме ДуаГлупа не може да го правиме истото што го прави таа. Одбивам да се спуштам на тоа ниво, едноставно сакам да сум над такви глупости кои ги прават.

Оваа глупачава да има грам памет во тоа главата и троа познавање нема да го користи зборот автохтоност затоа што не е точно, таа мапа што таа ја постирала не е некоја албанија на која и биле земени територии при војни туку е план на нацистички Германија и Италија за чистење на народот кој живее тука и населување со нивни луѓе. Едно автохтоно што да ти расправам.

Има огромна среќа што сме последни дупки на кавалот ние овде на Балканов, иначе за вакво нацистичко однесување досеа ќе го јадеше курот и кариерата ќе можеше да си ја пољуби. За какви помали работи кариери им пропаднаа на познати луѓе, Џена Марблс ќе ја земам за пример затоа што и се закачија дека била у 2010 година маскирана ко Ники Минаж и од тоа расист ја направија. Да земеше вака да им се топори на народи со кичма имаше досеа да се збогува со кариерата.

А овие кај нас што си седат со курот во рака ми се уште поинтересни, јас да бев имаше да ја банирам од секоја радио станица, да се забрани нејзина музика да се пушта по медиуми, да се забрани да се слуша на музичкиве апликации и да исчезне од земјиве кои сака да ги уништи со мапата помочана. Ама за тоа можам да си сонувам само, со вакви неспособни кај нас може комотно да дојде на глава да ни се посере, пак нема со прст да мрднеме.

За овие што ја бранат не знам што се чудите, зарем поинаку мислевте дека ќе е? Немојте ве молам, чудно ќе е два грама памет да имааат, не вакви екцеси да прават.

Од мене може да се поздрави со следење и слушање нејзина музика. Не ми сметаше нејзината националност воопшто, баш напротив сметав дека е талентирана и дека вреди ради музиката што ја прави. Ама кога у главата нема мозок туку има идеологии за двоглави орли нека иде нека крши глава. МРШ.

На Miss666, tinka-mace, sparklie и 17 други им се допаѓа ова.
  8. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    Под објавата на Некст Тајм, баш најголем дел од тие што коментираа ги подржаа. Македонци, секако.
    За Влатко не знам какви реакции добил зашто мапата на стори ја имаше ставено. Јас ги рипортнав и тоа на Дуа Липа, и двете на нашиве

9. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    Знае што значи само се прави на тошо. Ете не се ни извини дури и упати навреда за сите што се побунија, тие повикувале на етнички сепаратизам а не она.

И не ја постираше картата како поддршка на издејата за голема албанија, туку зборувајќи за автохтоност го подржа проектот на албанците за претставување на себеси како староседелци на Балканот.

Демек Словените дошле и ги изчистиле (направиле геноцид) од местата на картата кои тие си ги сметаат за свои територии, што ја постираше смрдлава.
    Според нив они се староседелци и имаат право на овие територии, а Словените се генециден народ.

Таа само сака да го искористи своето влијание за да се чуе тоа на светско ниво, за да постепено да ја протуркаат нивната приказна.

На tamche995, Regina.Phalange, KateKane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    FB_IMG_1595423981072.jpg

Што глупи луѓе ќе беа политичариве. (facepalm)
    Изгледа тоа е критериум за да се занимаваш со политика.

На Miss666, tinka-mace, sparklie и 9 други им се допаѓа ова.
  11. Arja

Arja Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2016
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.349
    Јас ја репортнав, ама џабе. Од инстраграм вратија дека не е релевантен репортот, како и што се очекуваше реално. Не е дека стварно ќе и ја избришат сликата. Истото се случило и кај неколку од пријателите што ги следам. А за следење, ниту сум ја следела, ниту ќе ја следам. Ја сметав за квалитетна пејачка, иако не по мој вкус, ама сега гледам дека малку забегала, што е жално реално.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
  13. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.148
    Овој керамидава од глупост у глупост оди:yawn: Најпаметно му е да продужи да крши керамиди со главата, и така за друго не му служи јер му е празна.

На elimkd, темјанушка и tamche995 им се допаѓа ова.
  14. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.620
    Изгледа изместил нешто во главата од толку кршење керамиди, па затоа вакви глупости тресе.

15. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.107
    Допаѓања:
    26.979
    Ќе се разведуваат Ким и Кање?

16. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Гледав на вести Кање ќе се кандидирал за претседател, држеше нешто говор пред толпа народ и зборел за абортусот па се расплакал... на почетокот од кароерата имаше добро песни, сега е во некој религиски филм влезен... ко нетокму ми гледат

17. BloodElf

BloodElf Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    724
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Кање е дијагностициран со биполарно растројство и не ја прима терапијата колку што разбрав, на човекот му треба помош, а не кандидатури и јавно внимание. Од една страна ми е жал ради тоа, колку и да не му го можам религискиов фазон, од друга пак разбирањето и емпатијата може да е за неговите бурни манифестации, не и за неговите ставови. Има луѓе со психички болести и немерливо помали примања од неговите милијарди на располагање за терапија, кои сепак не се „про-лајф“ идиоти и се свесни дека жената има право што сака да одлучи за својата бременост на пример.
    Ваљда нема многу народ да им искочи и да го гласа ради зезанција or whatever, ама па од Америка сѐ може да се очекува. И така...

19. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.636
    Допаѓања:
    25.348

Dua Lipa има нова песМа, буквално на никого (освен на србите и на нас) не им е гајле за националистичиот пост со Голема Албанија. As I said, никаков удар нема да и доживее кариерата.
    Исто ко шо и на нашиве Некст Тајм и Лозано нема да им доживее никаков удар таа некоја кариера што ја имаат во Македонија оти буквално кога е наше и е националистичко е ок, ако е албански национализам ПАТОТРЕБАДАСЕУБИЈЕ!!! :rofl:

Инаку.. За Канје.. Чим американциве гласаа за Доналд Трамп, радо би гласале и за овај со биполарност и религиски фанатизам.

20. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    Аман значи, Дуа за постот беше крајно сериозна, додека Некст Тајм и Лозано се зезаа. + Објавите се различни. Нашиве објавиле карта од историјата, а оваа нешто без врска, што не е реално нит некад ќе биде. #НекаСеУбие!

На tinka-mace, темјанушка и tamche995 им се допаѓа ова.