Боже мили драги. А и што е со Меган Фокс? Сите испопаѓаа во несвест за "фустанот". На гаќи се појави на црвениот тепих, вау колку модерно.
Гага Мислев дека е. Меган убава во црвениот фустан. Џеј Ло секси Ааа Ријана и тој, тепихот си го зеле од дома.
Не знам зошто сите се разочарани од Мет Гала годинава, кога самиот концепт (нешто американска мода) навестуваше дека ќе е се без вкус и веч виџено
Зошто? Мет музејот опстојува само ради галава, најголем дел од финансиите што ги добива се од влезниците и донациите.
Не знам, јас мислам дека е баш забавно. Самата гала го финансира институтот за костуми, кој секоја година организира шоу на некој дизајнер, на истата тема на која била галата. И ова им е начин да соберат пари и интерес за тоа. Има мислам и еден документарец 2015/2016, што покажува колку работа влегува во ова.
Работа и пари кои можат да се инвестираат за далеку покорисни цели. Мхм. Носи фустан од неколку илјади долари и притоа 'се бори' за права на сиромашните? Не, фала.
Proud to work with @aurorajames as a sustainably focused, Black woman immigrant designer who went from starting her dream @brothervellies at a flea market in Brooklyn to winning the @cfda against all odds - and then work together to kick open the doors at the Met. . The time is now for childcare, healthcare, and climate action for all. Tax the Rich. . And yes, BEFORE anybody starts wilding out - NYC elected officials are regularly invited to and attend the Met due to our responsibilities in overseeing our city’s cultural institutions that serve the public. I was one of several in attendance. Dress is borrowed via @brothervellies . All-BIPOC/women/LGBT+ team: : @cygmakeup, ♀️ :" Ова и е напишано на инстаграм.
Ретките приказни на 'успех' не се правило. Ако сакаме еднаквост, треба еднаква распределба на капиталот. Со промоција на екстра скапи и апсолутно непотребни производи и незнамтикакви брендови, само го репродуцираме конзумеризмот кој не јаде. Апсолутно не го поддржувам настанов.
Кој лицемер е оваа Амелиа, Боже мили мене би ми било глупо да се појавам на ваков настан со таков фустан.Еве ме видете се залагам за сиромашна класа ама сум на настан кај што луѓево не знаат колку пари имаат и колку дијаманти ставиле, меѓу кои и јас сум иста. Самиов концепт е забавен? Сакам креативна и оригинална мода, каква што впрочем треба да биде најзастапена тука.Убави се сите, блескаат, мене ми е многу глупо само што како што минува времето инфлуенсери и тотално небитни јавни личности стануваат главни фаци по настаниве, ама тоа е, народот си се лепи на простотилокот. Edit сега гледам дека Александра се викала океј