епа не верував дека и овој ден ќе дојде искрено незз што да мислам, дали е спектакл, дали е тролање, дали е сериозно, дали е исмевање... како и да е јас искрено се надевам дека е за добро ама само се надевам Општо познато е дека во 90тите Мерлин Менсон беше (?) фан на интернационалната организација „црквата“ на сатаната (посветена на верувањето LeVeyan Satanism). Моментално знам дека има неколку пријави за сексулано злостување и манипулирање...
@Need for Speed е голем фан на Marilyn Мanson. Само него го сака повеќе од Maneskin. Ја повикувам да се изјасни.
Јас јавно изјавувам дека сум најголем Мерлин Менсон фан на планетава. И ова е тролање (така мислам) и ме потсеќа на неговите рани денови... Аххх колку го сакам човеков само
Сега да ти одговорам озбилно (колку што дозволува оваа тема) Запрашај се какво мислење имаш за Кање, и тука барај го одговорот што да мислиш и за самиов чин. Спојлер Инаку, Бибер Небитен.
Ништо што не е видено веќе....а се случува секојдневно на микро план....лов на души, малку малку па се копира Божјата слика....и покрај толку следбеници и слава,недоволно е... Може наивно да се верува дека смело руши табуа,а тој всушност пени од бес...
Чиста злоупотреба за внимание! А и Kanye не би го карактеризирала како верник ако го повикал само за да привлечат внимание.
Да се надеваме дека е за добро мада не би ме изненадило дека е за внимание ама па што знаеме реално каков плод ќе роди ова..времево ќе каже
И Kanye и Menson веќе не знаат кои се и што се. Kanye и неговите испади во последно време ми се одвратни, не знам што изведува ама она што го прави ич не е на арно. А, за Menson немам зборови, одвратен силувач. Не знам како е уште на слобода.
Оној во средина Џастин ли е? Не сум изненаден. Овие треба во некоја институција да се затворат. Нема да негирам дека Канје е можеби најдобриот рапер на нашава генерација, исто така и музиката на Менсон можеби е добра, не знам не слушам таква музика, ама на луѓево очигледно им е потребна помош.
А што е настанот? Бибер колку што знам се продухови после сите тие години бурен живот. Мислам дека бил и на рехабилитација.
8 луѓе починати и многу хоспитализирани на концерт кајТравис Скот. Гледав на тикток и мене ми личи концертот на сатанистички ритуал и луѓето така го опишуваат.
Будала е овој бе. Кога бев teen му се восхитував, но не во еротска туку во исконска, филозофска смисла. Го гледав како учител и cult leader, лол. Повеќето мои врсници не го сакаа бидејќи наводно бил искомерцијализиран и позер, а не реален металец. (Бев во друштво на металци). Сега е веќе бајаги остарен за разлика од пред 12 години, ама гледам дека е уште удрен со мокра чорапа штом продолжил да го одржува култот и фура некој свој филм. Инаку, со Бибер и Кајне во комбинација на неделна литургија? Creepy and shady. Нешто тука мириса на рибоина cause it doesn't make sense.
Да,околу 300 лица повредени.Само не ми е јасно стампедото се случува кога влегуваат или во текот на концертот?И не сфатив он дознал што се случило и си продолжил да пее?