Во текот на концертот, на почеток мислам, премногу гужва на недоволно голем простор, лошо испланирано најверојатно, луѓето се загушиле.
Јас гледав некои снимки како влегува толпа,се газат,паѓаат едни врз други,брзаат да влезат,затоа и помислив дека тогаш се десило.Тоа е уште ден на снимките,веројатно пред почетокот.
Концерт е, луѓе се туркаат, најчесто е нормално, ама во никој случај не е нормално некој да умре.И овој раперов и организаторите треба да си ја понесат цела одговорност.
Ама не е нормално луѓе паднати на земја да газиш за да влезеш.Значи уште тука потфрлила организацијата.
Ѓаолот Мерилин Америка пропаѓа, па сега малку ќе се лижиме кај Бог, а не оти некој тргнал да ви го одзема приматот најголем верник на вас некои. Спијте мирно и без љутки.
Ако не прочитав тука, кој знае дури кога ќе дознаев за овој. Појма си немам ништо во врска со него, но како што го гледам по Гугл фотографии од него, повеќе мислам дека бил во црква за да привлече внимание.
Све е тоа само шоу, шоубиз. Дека е ексцентрик нема муабет, и затоа го ценам, сакам такви луѓе. Во неговата музика и имиџ има многу shock value. Јас мислам дека он е уствари сосема океј човек и нема баш вистина во тие одвратни обвинувања. Имам глеано и реално шоу со него на MTV, ваљда не трипам нешо. Е сеа, друг муабет е шо ама ич не ми се свиѓа шо се дружел со најголемиотрапернаситевремиња и Бибер, ал јбг. Може па се сменил Менсон и станал религиозен хихи. Се надевам не е проблем да го стаам видеово, му го обожавам говорот и песнава. На факинг MTV награди, лудница.
А бе така си е....се исплашив за миг да не му стане помил на Бога....но,во право си,кај се видело ѓаволот да се покае...
А што е толку тешко да се покаеш и да почнеш да веруваш во господ? Не ко да автоматски ќе станат подобри личности со тоа, напротив.
Како мислиш дека нема да станат подобри личности тие што се покајале? Па тоа е смислата на покајанието....да бидеме подобри... Инаку никогаш не се знае кој ќе се покае,а кој ќе згреши повторно....погоре се надоврзав само за Менсон,т.е се согласив со Аргентина....иако,можеби и тој ќе завапи по Бога,којзнае...
Можно е да е само cry for attention. Да е верник обично ќе си оди во црква и нема да прави никаков спектакл од тоа. Плус може и да е за да се „заборави“ за сите обвинувања.