И фемина објавила за новата свршувачка на Џеј Ло. Си ја поштувам ко бизнис жена и пример ми е за работна етика. Али ова што ја зезаат за свршувачки и бракови, веќе не е шала. Нели лани беше со тој латиното свршена? Како и зашто рипа вака од една во друга сериозна врска, не ми е јасно. Ќе видиме до кога ќе трае ова.
Не можам да опишам колку ми е мило за трудноќата на Бритни. Пошто идејата са скоро ја имав и ко на еден начин очекував. Гледав видео за топично conservatorship, и прва идеја ми беше дека јас на нејзино место ќе сакав бебе зошто конечно го имам животот назад, репродуктивното право и нелимитиран однос со детето. Стварно се надевам се ќе е во ред.
https://www.slobodenpecat.mk/video-...britni-edvaj-uspeav-da-vlezam-vo-pantalonite/ немаше некоја драма оваа? Нешо знам со татко ѝ се расправаа околу старателство, дали нејзино дали на дете.Не беше проблематична малце?
Имаше проблем со ментално здравје и татко ѝ ја зеде под conservatorship, кај шо не смееше да носи одлуки за нејзини финансии, општо и репродуктивно здравје, кариера и сл. И се избори да се ослободи од то. И сега е само слободна. Ни малку проблематична. Премногу сум среќна дека ќе можи да биди мајка каква шо сакаше да е на новото бебе. Ова збора и за Бритни ама и дава општо гледиште и објаснување.
https://fokus.mk/amber-herd-so-strashni-obvinuvana-za-dhoni-dep-penetriral-vo-nea-so-shishe/ За насилство.
Да, па пред тоа го тужеше дека ја удрил и излезе клевета била, он доби оштета. Па, сега он ја тужи затоа, она пак кажува дека бил насилен и така у круг...
Сите бивши негови партнерки изјавија дека немало никогаш ништо насилно, дури и Ванеса Паради долгогодишна партнерка со која има деца застана на негова страна
Не знам што е поентава со во живо судењево , но да му разкажеш на цел свет дека се посрала во креветот на Johnny Depp е лудница
Јас го гледам секој ден во живо судењето со Џони Деп. Човекот си има мисија да си го обели образот и за сега му оди супер. Судењето ќе трае 6 недели, за сега тој е на испитување и скоро се е во негова корист, ќе видиме како ќе биде откако ќе излези Амбер да зборува. Од сите докази, видео аудио снимки што се приложени до сега јас му верувам на човеков.
И јас колку-толку го следам судењево и не ми е јасно: Зошто побогу Амбер го снимала Џони? Дали веќе си почнала да гради случај против него?
Моментално: тој ја тужи нејзе за нарушување на углед (со што следи губење работни обврски). Така почнува да личи. Зошто инаку би снимала.... Плус што на видеата нема ништо од тоа што таа тврди дека имало. Почнува да личи дека го снима откако ќе го испровоцира ама дури ни тогаш нема реакција од негова страна.