Кој ужас се адвокатите на Амбер, циркус е во судницата, барем интересно е за гледање, а и на Џони не му е досадно си се заебава со адвокатите Имаше друго видео што го гледав на ФБ ептен беше цепки, штета не можам да го најдам
Met Gala Gilded Glamour Врвот: Повеќе од половина не ја разбрале темата најтрагично е што дизајнерите купуваат карти па одлучуваат кој ќе ги претставува... изгледа и тие не разбрале што е темата... Спојлер: Expectation vs reality
She did it again! Никогаш не разочарува жената, ги засенува сите па џабе што и да облечат. А и претставителна е, другите се многу намќорести. Од поубави според мене ќе ги издвојам: Во глобала беше утка годинава, а добра тема, очекував повеќе.
Очекував далеку подобри изгледи, скоро сите ја промашија темата Блејк е стандардно најдобра, фустанот е совршенство А веднаш после неа е Laura, зрачи со елеганција. Полн погодок. А ова не можам никако да го разберам Останав без зборови, во негативна смисла секако
Ваква бев коа и го видов reveal-от Каква кралица човече, ова може да ми е еден од топ 5 фустани кои се појавиле икад на Мет, кој што сака нека вика, најјака е. Чао.
Блејк кралица! Многу утки годинава, само не можам Џиџи да ја сфатам, таа барем убаво се облекуваше и секогаш прекрасна.
Ќе ги издвојам и овие два изгледи, не се толку впечатливи и интересни, ама баш елегантно изгледаат. Морам да ја спомнам мајката на Илон. После Блејк ми е најдобра. Фустан, накит, сандалки баш се' и' е погодено. Ги засени иако е постара. Ријана: Јас: А на темата, Жизел во 2019 ми е all time favorite:
Со оглед дека целосниот наслов на темата е An Anthology of Fashion and the dress code is Gilded Glamour, голема дебата има околу изгледот на Kim Kardashian дали е соодветен за темата. Го носела оригиналниот фустан на Marilyn Monroe од 1962..кој баш не се поклопува со периодот на темата. Безвременски е фустанот и печат за американската модна индустрија но нема никаква поврзаност со gilded аспектот. If you are thinking about what does this theme mean for the red carpet? Well, you can expect celebrities to go back to the Gilded Age (1870 to 1900) and embrace extravagant ensembles with a hint of opulence and period drama. There will be a hearty dose of glamour with elements like corsets, frilled hems, billowing gowns and more.
На толку пари и дизајнери да не можат една тема да погодат... Ги видов на кратко, ми се допаднаа само неколку од толку многу креации, искрено можеле многу подобро.
Еве кој ја почитувал темата. Според мене најдобро облечена Навистина имаше и поубави фустани ама поентата на Мет е да се облечеш тематски, а не ко шо ќе ти текне. Така што, мислам дека Били е единствената која баш онака ја погодила темата.
Mногу утки годинава. А очекував толку убави фустани, реално темава беше една од полесните за интерпретација, можеа нешто во стилот на моменталната мода од Бриџертон, или со корсети кои и онака се тренди периодов. Блејк беше преубава, и секогаш ми е омилена. И Рајан како буквално е воодушевен од неа ми е најомилено нешто. He always cheers for her. Кајли Џенер и Кортни ми беа ужас, не знам искрено која беше полоша. Клои не е толку лоша, Ким ми беше убава, ама не се согласувам дека е on theme. И Крис беше, нејзиниот оутфит имаше многу Јackie O vibes. Ванеса беше убава, ама не е нешто многу on theme. Emma Chamberlain ми има толку чуден стил општо, и не знам зошто е на мет галата, ама и она ми е утка. Горниот дел е погодок за темата, да била сукњата широка барем ќе беше многу подобро. Камила Кабело исто имаше еден од полошите looks, јас не сфаќам што е оутфитов, ни е на тема, ни пак е убав. На Били Ајлиш боите не ми се допаѓаат ама ептен е on point за тематиката. Неколку што ми оставија океј впечаток: Не видов како беа облечени за after parties, повеќето таму се поубави него на самава гала.
Јас не мислам дека темите треба слепо да се следат, туку да стојат како инспирација. Друга работа, тој златен период во Америка, бил златен само за белите и веќе богатите луѓе. Меѓутоа и те како постоела сиромаштија, робовладетелство и не сите се носеле како што е прикажано во скапи и раскошни материјали. Баш Сара Џесика Паркер имаше интересна приказна за нејзината креација, која вреди да се чуе кога ќе ги објават интервјуата на јт. Од Блејк не очекував ништо помалку. Секогаш он point, плус прекрасно изгледа. И позадината на нејзиниот изглед вреди да се чуе. Освен тие што веќе сте ги објавиле, мене и овие ептен ми оставија впечаток:
Омилени.Топ. Не се вау, но не се ни лоши. Според мене најлоши: -ко плашила ; -ко јорганот од дома да го зашила и облекла ; -утнат број, не и одговара на градбата и ко од хорор филм е; -тематски ок, ама не и одговара на градбата и боите не и стојат; -ко од реклама за текст маркер ; -ко да прешиле завеса и ќебе, личи ко да ќе и падне фустанот ; И други имаа лош стајлинг.Сите со едвај видливи веѓи изгледаа крипи.
Еве уште некој точно на темата, со вистински стил и елеганција Afro-Latina Reporter Goes Viral for Understanding the Met Gala Assignment Јас воопшто не ја заприметив А Kim Kardashian за 3 недели ослабела 7 килограми за да може да влезе во фустанот на Marilyn