Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Светски јавни личности

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од pink4ever, 27 февруари 2011.

1. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.657
    Допаѓања:
    39.470
    Мене најмногу овие ми се допаднаа(1):
    - За Блејк нема потреба да повторувам :D
    1395055902.jpeg Lizzo-Met-Gala-2022-Red-Carpet-Fashion-Thom-Browne-Tom-Lorenzo-7.jpg
    Не ми се допаѓа како ѝ стои ама креацијата е многу убава. 1395053578.jpeg 1395047581.jpeg 1395051741.jpeg 1395051690.jpeg 1395051691.jpeg 1395051727.jpeg 1240409239.jpeg
    Тејлор исто во најтоп креации ми е. 1395048717.jpeg

Последна измена: 3 мај 2022
    На _beautyy_, theowndemon, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.657
    Допаѓања:
    39.470
    (2)
    1395048819.jpeg 1395045594.jpeg 1395043477.jpeg
    Мајка му 1395043598.jpeg
    Дефинитивно преубава, точно на темата. 1395042635.jpeg Sarah-Jessica-Parker-Wore-Christopher-John-Rogers-To-The-2022-Met-Gala.jpg 1395037750.jpeg james-corden-met-gala-2022-02.jpg
    Жената

На _beautyy_, elimkd, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    SZA ја завршила задачата само со тоа што одбрала да носи Vivienne Westwood, која е препознатлива по тој гламурозен стил.

Иначе, за Ким има ептен хејт по интернетов. Најпрво поради тоа што носи момент на неа од сосема друга ера од зададената, а потоа и поради фактот што фустанот го извадила од музеј, само за да се слика во него. Потоа се пресоблекла во реплика на истиот.
    Малку контрадикторно бидејќи кога Гага и Бијонсе го носеа дијамантот на Тифани, што го носела Одри, сите беа воодушевени од тоа.

Изминативе неколку години за Ким беа ептен успешни и мислам дека со овој потег сакаше на некој начин да стави цреша на шлагот.
    На првата Мет Гала беше како +1 на Канје. 10 години подоцна, разведена од Канје, билионерка и е една од најмоќните жени во индустријата. Не сум најголем фан на Ким, ама она буквално победи во животот.

На _beautyy_, Waverly Raven, Angie1432 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. ladydy13

ladydy13 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2019
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    445
    Blake ВРВ :inlove:
    И каков пар се со Ryan Reynolds.. (симпатија ми е :rofl:)

На FridaodaMk, _beautyy_, Orchidea и 5 други им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Блејк кога ја видов во првичниот фустан со наборите си викам што гламурозно гледаат овие во овој фустан,а бидејќи и најмала ситница ми фаќа око видов дека наборените се преголеми викам или има друг фустан или ќе ги тргне. Преубава во секој поглед. :inlove:

На FridaodaMk, _beautyy_, Ouravanture и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.602
    Допаѓања:
    48.967
    Многу боље беше фустанот со сино, него со роуз голд, во секој случај.
    Добро што го тргнала, тоа ко огромна машна, не е више интересно поклон запакован да си. :rofl:
    И обетките топ, со сините камења у срце ме погоди. :rofl::rofl:

7. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.657
    Допаѓања:
    39.470
    На Ким искрено воопшто не ѝ стоеше фустанот. Мене не ми се допадна. Плус не беше на темата.

На f.girl, elimkd и Star_dust им се допаѓа ова.
  8. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Како и го собра задникот во фустанот на Монро?:?:

9. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.657
    Допаѓања:
    39.470
    Ослабела 7-8 кг.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  10. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    0631AA29-3100-4057-ACF5-B2BDEF87AE36.jpeg

11. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.186
    Допаѓања:
    32.704
    Можеби е фотошоп. Само на нејзиниот инста профил ја видов таа фотографија.
    Речиси на сите фотографии од медиумите е со белата бунда преку половината. Чудно ми е и мене :^)

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  12. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.407
    Допаѓања:
    8.446
    Секоја година Мет гала е собир на кич и невкус, две креации можат да пројдат и толку.
    Ем што ја утнуваат темата константно ем ужасни креации.
    Тие дизајнерите што ги плаќаат кој знае колку за што се? Како може некој да креира такви креации и да не ја разбере темата.
    И не, не е ниту мода, ниту уметност.

На _beautyy_, prashinka и Vikktorr им се допаѓа ова.
  13. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    378
    Фустанот го облекла во соблекувална блиску до местото каде се оддржувал настанот неколку минути пред да се појави. Поминала и веднаш го заменала со идентична реплика. Така да сликите може се од другиот фустан кој бил поточен:?:

На Angie1432 и elimkd им се допаѓа ова.
  14. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    5.894
    Ми излезе преѓе фотографија на социјалните мрежи дека всушност фустанот не ѝ бил точен кај задникот и дека стоел отворено, па затоа морала да носи бунда, но не обрнав внимание, мислев дека сите знаат.

Сега гледам дека нема толку информации, но го најдов овој линк. Сликата што ја видов претходно е горе десно (барем од телефон кога ќе отворам). Како што рекоа и другите членови, оригиналниот фустан го облекла само за неколку минути, а потоа се преслекла во реплика, која веројатно ја носи на сликата што ја ставила на Инстаграм, каде што ѝ се гледа задникот.

Едит: Само мене повеќе ми се допаѓа фустанот на Блејк во нетиркизната верзија :D? Мислам, океј, не велам во таква форма каква што беше, со панделката и сето тоа, туку во крајната, „отворената" форма да беше цел нетиркизен. Мислам, убав ми е вака, не дека не, ама подобра ми е комбинацијата само на топли бои, отколку измешано со ладна боја :D. Сфаќам дека и на многу баш тоа им се допаѓа, ама ете не знам, баш ми е преубав нетиркизниот дел :D.

Едит 2: Може Били е скроз на тема, ама преужасен ми е фустанот, не го можам, ни бои, ни форма :D.

Последна измена: 5 мај 2022
    На Matotheja, Ketchup, Glowy и 3 други им се допаѓа ова.
  15. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Ако добро разбрав уствари Ким се појавува во оригиналот со тоа што патентот кај задникот е откопчан бидејќи не ја собира, а таа уствари го покрива задникот со бундата, минува покрај толпата и веднаш се пресоблекува во копија од тој фустан… мислам мизерија од невидени размери, фустанот е историско парче, како само дозволиле такво нешто, ама пуста пара и желба за внимание

На MilaSs12, _beautyy_, prashinka и 2 други им се допаѓа ова.
  16. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.186
    Допаѓања:
    32.704
    Реплика ли носела?

Барем темата да ја погодеше за целиот вложен напор :drunk:

На _beautyy_, prashinka и elimkd им се допаѓа ова.
  17. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Истото што го пишавте погоре и јас сум се повторила :D ама стварно не ми беше јасно уште од сам старт се чудев како е можно да го носи фустанот од Монро а од друга страна ептен разлика во пропорции, типкава позната е по големиот задник и тенка половина

18. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.385
    Допаѓања:
    12.758
    Фустанот е сопственост на Рипли музејот шо не е баш музеј во вистинска смисла со сите процедури и стандарди па затоа ѝ дозволиле.

Инаку мене Крис Џенер ми се допадна, оваа должина на косата ептен и одговара.

На Caramell, Ketchup и elimkd им се допаѓа ова.
  19. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Поентата ми беше како дозволиле од аспект да не се оштети 60годишен стар фустан кој не ни одговара на нејзиното тело, башка што припаѓал од икона како М.М.

На prashinka и Angie1432 им се допаѓа ова.
  20. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.917
    Допаѓања:
    6.732
    Јас колку што читав, првично кога го побарала да го носи фустанот, пробала копија со тие димензии, но не ја собрал, па се расплакала, па почнала да слабее, се до последната проба каде делумно ја собрал и одлучиле назад да оди незакопчан, покриен со бунда, постојано внимавале да не се оштети при облекување и се договориле да го облечи фустанот во соблекувалната пред скалите на галата, да ги прошета скалите и одма да се пресоблече во копија, за да не го оштети.
    Е сега како дозволиле, пиша Рејвен погоре дека музејот и не е толку типичен, а и таа веројатно има платено или во случај на штета да треба дебело да ги обесштети. Плус и за нив е маркетинг, цел свет разбра за музејов поради Ким. Во секој случај голем ризик е.

На prashinka, Caramell и elimkd им се допаѓа ова.