Мислам, ок congrats ама како не ги мрзи да се мужат, женат и разведуваат по 10 пати? Како не им е стресно бе
Прочитав негде наслов дека тематска била свадбава, Heavenly bodies ко што беше пред некоја година на Мет. Невестава не ми се допаѓа ни мене.
Реј Лота од класиката Добри момци вчера починал на 67год возраст, отворив неколку портали ама никаде не пишуваше причина?
Во една група за филмови го коментираа и некој имаше пишано дека наводно починал во сон. Имало наведено во некоја статија, ама колку е точно не знам.
Мене концептот на свадбата на Кортни ми се допадна, меѓутоа при толку пари, да оставиш свадбата да ти ја спознорориаат Долче енд Габана кои ве имаат со години ругано како фамилија? Јас им го следам новото шоу моментално, поинтересно е за разлика од последните сезони на минатото. Ким и Кортни се навистина позабавни откако сменија партнери. Иначе, дојдов да кажам дека Деми има ова песна, нешто панк-рок, стилот со кој ја започна кариерата и ептен ми се допаѓа.
А што се случува со Езра Милер? Наводно бил инволвиран во grooming на некој/а Токата уште од 12год возраст, па сеа некои нови скандали поврзани со него.
И јас прочитав дека родителите на таа девојка ја бараат ама Езра и го контролирал телефонот и не давал да се видува со никого, нешто така.
Што направи Мајли Сајрус со песниве што ги препеа, значи предобри. Како што прочитав еден коментар, слушајќи ја Like a prayer се воскреснав, жими се до толку е добра.